Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
21 juni 2012
Bisschoppen: niet iedereen mag te communie
De Nederlandse bisschoppen hebben naar aanleiding van Sacramentsdag een brief aan de gelovigen gestuurd over de voorwaarden voor het ontvangen van de heilige Communie. Gedoopten die het rooms-katholieke geloof in de eucharistie niet volledig beamen of die een zware zonde op hun geweten hebben, mogen niet ‘communiceren’. Lees verder…
Fusie PKN en RK-Kerk moet in gezichtsveld blijven
Nederlandse protestanten en katholieken moeten blijven streven naar een fusie van hun kerken. Dat zei ds. Arjan Plaisier, scriba van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), in het RKK-radioprogramma Andersdenkenden.
Wie is deze sandwichman?
Wie is deze sandwichman? Zie de website voor een foto, stort € 1 (of meer) op rekeningnr. 3405543 t.n.v. J.A.A. Postma-Bosch, met vermelding van: “de sandwichman is ……………..”. Onder de goede inzenders wordt op de parochiedag 30 september 2012 een bijzonder boek of een andere verrassende prijs verloot. Voor elke euro wordt u een lotnummer toegewezen, waarmee u meedingt naar de prijs. Dit is een actie ten bate van de fondswerving voor de realisering van de verbouwing van de parochiezaal. De opbrengst van deze actie, en van andere acties voor hetzelfde doel, worden gestort bij de penningmeester van de MVR.
Uitnodiging jongerenreünie katholieke kerk Bennekom
Na de zomervakantie is er op vrijdagavond 14 september een jongerenreünie. Hiervoor worden alle jongeren uit onze kerk uitgenodigd die dan op de middelbare school zitten. We gaan met elkaar lekker eten en daarna gaan we een film bekijken. Welke film? Jij bepaalt: Check en breng je stem uit op de film van jouw keuze. Dus: 14 september, 18 uur, parochiezaal Katholieke kerk, Heelsumseweg 1, Bennekom. Meer weten en opgave? Kijk dan op hyves; bellen/mailen kan natuurlijk ook. Tot 14 september ! Matthijs Beerepoot, Carla Grashof, José van der Meulen (0318 430 455), Simone Roelofs, Wietske Snitselaar-Oegema (0618 657 784)
Foto's high tea
Op de website kunt u nagenieten van de high tea voor de vrijwilligers op 19 juni, middels de fotoreportage van Henny de Nijs, onze webmaster.
Nieuwsbrief en parochieblad
Voel u vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar mensen van wie u denkt dat zij geïnteresseerd kunnen zijn. Voorgaande nieuwsbrieven zijn te vinden in het archief. Het nieuwe parochieblad kunt nu lezen op de website.Email Marketing Powered by Mailchimp