Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Allerzielen viering a.s. vrijdag om 19.30u
Er is per vergissing in het parochieblad vermeld dat de Allerzielen viering a.s. vrijdag om 9.30 uur begint. Dit moet zijn 19.30 uur.

Taizé Vesper vrijdag 16 november 2012
Op vrijdag 16 november vindt de eerste Taizé Vesper plaats van het seizoen 2012/2013. De viering begint om 19.30 uur in de Katholieke kerk aan de Heelsumseweg in Bennekom en maakt deel uit van de serie vespers van de Raad van Kerken Bennekom. Een viering met veel zang, stilte en meditatie, volgens de traditie van de oecumenische gemeenschap van Taizé. U en jij bent van harte welkom. Om de sfeer van Taizé zo dicht mogelijk te benaderen wordt de ruimte ingericht met kaarsen, iconen en warme kleuren. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie met elkaar verder te praten.
Verdere info over Taizé-activiteiten in Bennekom en omstreken: taizebennekom. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marja Hulsbergen-van der Werken, tel. 0318 652 716.

Maria – de musical
Op 30 november en 1 december zal de musical "Maria – de kracht van de liefde" worden uitgevoerd in de Brinkstraatkerk in Bennekom. Zo’n 80 personen zullen hieraan meewerken, in zang, toneel, combo of achter de schermen. De afgelopen jaren zijn al vele musicals opgevoerd en het is  telkens weer verassend hoe  iemand uit de Bijbel tot leven komt en hoe dit verbonden wordt aan het heden. Maria is natuurlijk heel bekend, de moeder van Jezus. Maar wat weten we nog meer van haar, en wat betekent zij in het leven van de mensen nu? Praktische informatie: uitvoeringdata: 29 november en 1 december, om 20.00u; plaats: Brinkstraatkerk Bennekom; kaartjes: straks verkrijgbaar bij Novita. Lees meer…

Nieuwe brei-actie: brei een mutsje voor Centraal-Azie!!!
Na het enorme succes van de brei-actie voor India heeft “Save the Children” nu een actie gestart voor babys in Centraal Azië. Bij KUBUS&CO in Ede werden in 2010 ruim 500 mutsjes ingeleverd die allemaal hun weg vonden naar India. Ook dit jaar is de betrokkenheid voor de actie alweer overweldigend. Honderden basisscholen breien mee, net als zorginstellingen, breiwinkels, bedrijven en duizenden particulieren. Iedereen kan meedoen. KUBUS&CO (aan de Grotestraat 106A in Ede) heeft heel veel soorten wol te koop en eenvoudige breipatronen (gratis) die zelfs de meest ongeoefende handen kunnen fabriceren. Als u eigen wol gebruikt, is het van belang dat dit minimaal 30% wol bevat en zo min mogelijk synthetische stoffen (ivm brandgevaar). Zie verder op de website van Save the Children en op facebook voor het verloop van de actie in Ede.Email Marketing Powered by Mailchimp