Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Hulp aan Bolivia helpt!
Dit merkten we duidelijk in de al meer dan twintig jaar durende samenwerking tussen MOV Bennekom en ENDA in Bolivia. MOV Bennekom is een werkgroep van de Katholieke Geloofsgemeenschap te Bennekom voor Missie, Ontwikkeling, Vrede. De werkgroep kwam in 1992 in contact met de niet-overheidsorganisatie ENDA Bolivia. Deze organisatie biedt straatkinderen een eigen plek waar ze vertrouwen en zelfrespect kunnen hervinden en waar aan hun opleiding en resocialisatie gewerkt wordt. De Bennekomse werkgroep MOV steunt deze activiteiten van ENDA en helpt al vele jaren mee aan de scholing en sociale begeleiding van jongeren. We doen dit vooral door de financiering van hulpmiddelen die essentieel zijn in de projecten van ENDA. Lees meer hierover in de folder op de website.
 
De Bezieling
God de moeder, 'opvangtaks', verpleeghuizen, en het heilige. Lees hierover in de nieuwsbrief van de bezieling van 7 november.
 
Het groene boekje
Hier vindt u een overzicht van activiteiten die starten in november. Op de website wwwhetgroeneboekjenu staat het volledige programma. Via de website kunt u zich ook aanmelden.Email Marketing Powered by Mailchimp