Copy
Nieuwsbrief van RK Kerk Bennekom
kerklogo
Gelegenheidskoor op 4 januari, Openbaring van de Heer
Bij de eucharistieviering met pastor Adri van Dijk wordt de zang verzorgd door een gelegenheidskoor. Zoals het reeds vele jaren de gewoonte is, kan er op nieuwjaarsmorgen door eenieder, die graag eens vanaf het liturgisch centrum de kerk inkijkt, meegezongen worden. Ontdek uw verscholen talent en zing mee!!! Opgave is niet verplicht; we verwachten gewoon veel mensen. Allen die willen meezingen moeten om 9.30 uur in de kerk zijn. Er is dus géén extra repetitie.
 
Nieuwjaarsreceptie op 4 januari
De Locatieraad MVR nodigt U allen van harte uit voor onze Nieuwjaarsreceptie, die wordt gehouden op zondag 4 januari, aansluitend op de viering in onze kerk. Graag willen wij met U het glas heffen op een voorspoedig jaar voor onze geloofsgemeenschap.
 
Voorganger 11 januari
In het parochieblad staat dat Gilles Ampt op 11 januari voorgaat. Dat is onjuist. Volgens het rooster gaat dan Riet Kroes voor.
 
Gezocht 2 lopers voor de actie Kerkbalans 2015
Wegens bijzondere omstandigheden hebben 2 loopsters voor de actie Kerkbalans 2015, moeten afzeggen. Hierdoor zijn er 2 vacatures in de wijken 7 en 11 van onze parochie. Zijn er parochianen bereid deze taak over te nemen ? Het houdt in dat U in januari de enveloppen voor de actie Kerkbalans bezorgt en daarna de antwoordenveloppen weer ophaalt. Indien U bereid bent ons probleem op te lossen meld U zich dan bij: Nico Kamstra, Prinsenlaan 14, 6721 EC Bennekom, 0318 430 531.
 
Eijk: aartsbisdom gaat krimpen van 300 naar 20 kerken
Het aartsbisdom Utrecht maakt zich op voor een kaalslag. Aartsbisschop Wim Eijk gaat ervan uit dat het aartsbisdom over vijftien jaar niet meer dan een stuk of twintig kerken telt. Nu zijn dat er nog driehonderd. Zo meldde Trouw op 10 december. Trouw verwijst in dit artikel naar dit document op de website van het Aartsbisdom.
 
De Bezieling
De Bezieling is een publiekssite over hedendaags leven en christelijk geloven. De Bezieling is voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven. De Bezieling kijkt naar wat speelt in de onderstroom van onze cultuur. Lees verder…Email Marketing Powered by Mailchimp