Copy

LENTE, LENTE, LENTE!
De regen waren we inmiddels allang beu maar gelukkig hebben we al mogen genieten van de eerste prachtige voorjaarsdagen! En ons humeur? Dat schoot spontaan weer flink in de plus. De lentekriebels hebben ons inmiddels in hun greep en we willen fris door het leven. Goed om ook je verzorging en je behandelingen aan te passen aan de komende mooie dagen.

De kracht van de zon neemt weer toe en je witte winterhuid is juist nu het meest kwetsbaar. Een dagverzorging met krachtige antioxidanten en een zonnebrand met hoge spf mogen vanaf nu zeker niet meer ontbreken! Ook binnen Huidinstituut Feliz maken we je huid extra weerbaar en sterk, zodat de schadelijke invloed van UV beperkt blijft. Tijdens je komende bezoek aan ons instituut vertellen we je graag over de allerbeste behandelingen en verzorging zodat je huid haar jeugdigheid en vitaliteit behoud, zonder dat je concessies hoeft te doen aan je zonnige lentekriebels!


Wendie van de Werken
Eigenaresse en huidexpert Huidinstituut Feliz

 

FOTODYNAMISCHE THERAPIE
ERVARINGEN TOT NU TOE!

Sinds de lancering hebben veel cliënten zelf kunnen ervaren wat deze bijzondere lichtbron voor hun huid kon betekenen. De reacties waren buitengewoon positief!

Graag delen we enkele van de reacties met jullie en natuurlijk ook de eerste voor- en na foto’s!

MINERALE MAKE-UP
BINNENKORT WEER BIJ HUIDINSTITUUT FELIZ!

Wil je weten hoe je eenvoudig, snel en mooi een minerale make-up kunt aanbrengen en welke kleuren jouw gezicht extra laten stralen? Lijkt het je leuk te ervaren hoe stralend je voor de dag kunt komen met de make-up van MINERAL EVOLUTION?

Lees hier meer!

LENTE DUO PAKKET
GOED BESCHERMD DE LENTEZON TEGEMOET!

We hebben een speciaal lente pakket samengesteld om je huid goed te beschermen en voor te bereiden op de zonnige dagen. Voor de normale én droge huid! Meer weten?

Bestel dit pakket nu extra voordelig via onze webshop!

 

BOTOX & INJECTABLES
BEHANDELDATA 2017

Uitgebreide behandelmogelijkheden voor een natuurlijk resultaat!

Veeg de vermoeide of norse uitstraling van je gezicht met een behandeling met botox of fillers zodat je huid weer haar frisse, jeugdige uitstraling herwint!


 

IN HET LENTE ZONNETJE
DECOLLETÉ EN HALS AANBIEDING

Vaak over het hoofd gezien tijdens de verzorging, maar zó essentieel voor een vitale uitstraling!

Voorkom huidveroudering en neem je decolleté en hals mee tijdens je huidverzorgingsroutine.

 

Share
Tweet
Forward
Copyright © 2017 Huidinstituut Feliz 

Huidinstituut Feliz
Berg en Dalseweg 196
6522 CD Nijmegen
Telefoon: 024-3243527
Email
info@instituutfeliz.nl 


Afmelden voor deze nieuwsbrief  

Email Marketing Powered by Mailchimp