Copy
Nieuwsbrief Westlandpeppers - 2016
View this email in your browser

Westlandpeppers in ''iamchefmagazine'' van Nestlé

Een tijdje terug hadden we het hele team van Nestlé op bezoek. Zij hebben een mooie rapportage over trend food “pepers” gemaakt. In “iamchefmagazine” wordt er verteld over deze gezonde smaakmakers en wat ze precies zijn. Ook worden er een paar mooie tips gegeven over hoe je ze het beste kunt verwerken in een gerecht en hoe je de mooiste smaak combinaties krijgt.

Share
Tweet
Forward
+1
Share

Peppertweets

Westlandpeppers webshop app
 

Het heeft even geduurd maar hij is er nu eindelijk, onze Westlandpeppers webshop app. Online winkelen heeft een grote vlucht genomen en ook westlandpeppers volgt de ontwikkelingen op de voet. Vandaar ook dat we binnenkort een groot aantal ready to cook kits, of in gewoon Nederlands kook kits gaan verkopen in de webshop. Nieuwsgierig geworden naar hoe onze app er uit ziet? download hem snel in de Google Play Store
 

Westlandpeppers Maaltijdkit

Sinds begin september hebben wij nu ook recepten in onze webshop staan. De recepten zijn ontwikkeld door onze eigen chef Bram die een paar prachtige maaltijden maakte met onze verse producten. Bij ieder recept staat een beschrijving met een productlijst.. Om de 3 maanden worden er nieuwe recepten geplaatst. De recepten zijn binnen kort verkrijgbaar als Maaltijdkit.
Summer Edition sauzen van Westlandpeppers
Deze zomer kwam Westlandpeppers met de nieuwe ‘Summer Edition’ sauzen. De Surinaamse moksi sauce, de Sweet indian vadouvan sauce en de Sweet ras el hanout sauce. Deze 3 wereld sauzen zijn gemaakt voor de op dit moment de populairste keukens; de Surinaamse, Indische en de Marokkaanse keuken.
 
Air dried jamaican brown habanero

Deze gedroogde peper is net als de verse variant erg pittig van smaak. Deze Habanero is goed te gebruiken om klein te snijden en in een omelet te verwerken, maar kan ook vermalen worden tot poeder of gebruikt worden om zelf saus te maken.
Copyright © 2016|* Firma P. Boekestijn & Zn. / Westlandpeppers| All rights reserved.

www.facebook.com/Westlandpeppers
www.twitter.com/westlandpeppers 
www.westlandpeppers.blogspot.com 

Our mailing address is:
westlandpeppersinfo@gmail.com

unsubscribe from this list    update subscription preferences