Copy








KONCERTNI VEČERI


NA GORNJEM TRGU
3.4. ob 21:30

Feinig-Käfel-Trujillo TRIO je projekt, ki se osredotoča na raziskovanje improvizacije v okviru groove in ritma. S široko paleto vplivov in izkušnje igranje jazza, rock, popularna glasba, elektronika, funk in ..., ti glasbeniki so stopili skupaj in  ustvarjajo glasbo, ki je lahko tako zelo strukturirano in popolnoma svobodna hkrati.



Skupina se je zavezala, da poskusi nekaj novega, na vsakem koncertu da se ohrani evolucija glasbe katero preigravajo.Ideja je, da ostanejo zavzeti ustvarjalnem procesu  pri katerem prihaja do novih idej in konceptov.

Pri tej turneji bo se triu pridružil še Brandon Sherman na trobenti. Sherman, ki je iz Kalifornije, trenutno živi v New Yorku, je pred kratkim dobil nagrado ASCAP-a (ameriški Sazas) za jazz kompozicijo, in bo prav gotovo dodal koncertu svoj izredni kompozicijski in improvizatorski pečat!

Juan Trujillo - kitara 

Thomas Käfel - bobni

Anton Feinig - klaviature

Brandon Sherman - trobenta
Photo by: Matjaž Vertuš
napovedujemo

9.5.2013

koncert  BadBooshBand

Kaja Draksler - piano
Mattia Magatelli - kontrabas
Luca Marini - bobni

več o skupini na http://badbooshband.wordpress.com
photo by:Anže Kokalj

napovedujemo

15.5.2013

Žiga Murko projekt

 
Copyright © *2013* *Okerepčevalnica Repete*, All rights reserved.

Our mailing address is:
repetegt@gmail.com
V primeru da v bodoče ne želite prejemati obvestil, me o tem obvestite s preprostim "NE" na e-naslov repetegt@gmail.com in umaknil vas bom s seznama. V nasprotnem primeru jih priporočite željnim. Hvala.