Copy
Bekijk de E-mail in uw browser
Zonnepanelen & groendaken 
Combineer een groendak met zonnecollectoren en er wordt een geweldige energiebron gecreëerd. In de bedrijfstuin van Weverling in Monster laten wij dat met een proefopstelling zien. Er staan twee zonnepanelen naast elkaar op een bitumen (dak) ondergrond. Eén van de zonnepanelen staat op een oppervlak bedekt met sedumbeplanting. De digitale meting bewijst dat de energieopbrengst op het sedumvlak aanzienlijk groter is dan op het bitumen.

Bekijk opbrengsten
Groendak Hoogheemraadschap
Natura Daken heeft voor HHSK(Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard) in 2012 de aanleg van een groendak bovenop het kantoorcomplex aan de Maasboulevard verzorgd.

In totaal zijn vier dakvlakken bedekt met verschillende soorten sedum, grassen, kruiden en beplanting. Het dak is tevens bij Natura Daken in onderhoud. Het groendak in combinatie met het uitzicht over de Maas en Rotterdam levert een prachtig plaatje op.  

Bekijk project  
DAKMERK Garantie
De erkende dakdekkers van het kwaliteitskeurmerk DAKMERK onderscheiden zich van andere dakdekkers op het gebied van o.a. kwaliteit, controle en garantie. Om het belang van dit keurmerk in simpele beelden en bewoordingen over de bühne te brengen werd een nieuwe website en promotiemateriaal ontwikkeld.

Ook werd de afgelopen maand een radiospot op Radio Eén en BNR uitgezonden. Natura Daken voldoet aan de richtlijnen van DAKMERK. Hierdoor kan 10 jaar garantie worden aangeboden op de totale aanleg. D.w.z.; dakbedekking, systeemopbouw voor het groen en de beplanting. 
Copyright © 2016 Natura Daken, All rights reserved.