Copy
El dia de la dona

El dia 8 de març és el dia reconegut per l'Organització de Nacions Unides per celebrar el dia de la dona. És un dia que s'aprofita per reivindicar el feminisme davant d'una societat encara massa sexista.
L'Escola Goya ha volgut sumar-se aquesta iniciativa amb diverses activitats, ja siguin en l'àmbit de l'aula, com realitzades de manera conjunta per tota l'escola.

 
T'ho estàs perdent

El Consell Audiovisual de Catalunya ha posat en marxa, aprofitant el dia 8 de març, per fer-ho més extensiu, la campanya "T'ho estàs perdent". Aquesta iniciativa consisteix a promocionar l'esport femení, una secció de l'esport poc coneguda pel gran públic, i que amb aquesta campanya pretén fer-se conèixer una mica més.
L'equip de mestres de l'escola s'ha adherit fent-se una fotografia amb un ull tapat per aquest collage publicitari.

 
Dones per la història

Cada classe ha vist un seguit curtsmetratges, llegit contes, investigat per internet,... per veure les grans dones que han fet avenços importants pel sexe femení al llarg de la història. 

 

Un cop han decidit quina és la dona a la que volien representar, han fet un petit mural per presentar-la en un mural a la porta de l'escola. Si correu encara esteu a temps de veure'l.
 
Àlbum de fotos
El símbol de la dona

Com a cloenda d'aquests actes dedicats al Dia de la Dona, tots i totes les alumnes de la nostra escola, des de P3 fins a Quart d'ESO, s'han reunit al pati per fer el símbol de la dona. Ha estat una manera de reunir-nos tots al pati i compartir uns moments per una bona causa.
 
Facebook
Twitter
Link
YouTube
Website
 
Copyright © Escola Goya 2020
Tots els drets reservats.


Cavall Bernat, 16 - Terrassa
93 783 45 06
www.escolagoya.net


Vols canviar la manera de rebre els teus correus?
Pots canviar les teves dades o 
donar-te de baixa.