Dudok Kamermuziek Festival

Kickstart-concert op 16 juni!

In mei 2024, vijftien jaar na de oprichting van het Dudok Quartet Amsterdam, storten we ons op een nieuw avontuur: het Dudok Kamermuziek Festival in Kampen! 

Op dit festival gaan vele langgekoesterde dromen in vervulling: prikkelende concerten op het scherpst van de snede, met muziek uit alle tijden en windstreken en met fantastische gastmuzikanten. Met dit muzikale festijn in de historische Hanzestad Kampen slaan we bruggen tussen musici en publiek, de inwoners van de stad en bezoekers uit het hele land. 

Op 16 juni 2023 organiseren we een kickstart-concert in het toekomstige festivalhart!


Ongeveer een jaar vóór de eerste editie treden we voor het eerst op in de onlangs prachtig gerenoveerde Burgwal in Kampen. Het concert begint om 19:30 (zaal open vanaf 18:30)

We lichten tipjes van de vele sluiers waarachter het festival nu nog schuilgaat. Er klinkt oude en nieuwe muziek, door ons én door jong talent, én er is een muzikale mystery guest!
Het doel van dit concert is om ons, de musici, en het publiek van het festival-in-oprichting bij elkaar te brengen. Het concert is gratis toegankelijk. Tijdens en na het concert zijn er mogelijkheden om bij te dragen aan de financiering van het festival, via QR-codes of een mobiele pin. De opbrengsten van dit concert vormen een onmisbare schakel tussen de ideeën die nu rondzweven en de realisatie van een vierdaagse festival. Zo kan Kampen in mei 2024 veranderen in een groot muzikaal feest!
Klik hier om je aan te melden voor het concert!
Lukt het niet om aanwezig te zijn op 16 juni maar zou je toch iets bij willen dragen aan de het opstarten van de festivalorganisatie?
Klik dan hier!
Psssst..... op 30 juni verschijnt ons nieuwe album, met daarop muziek van Joey Roukens, Steve Reich en Olivier Messiaen! Binnenkort meer nieuws over het releaseconcert…!
Facebook
YouTube
Instagram
Website
Mastodon
Copyright © 2023 Dudok Quartet Amsterdam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2023 Dudok Quartet Amsterdam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp