Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
top
ams advocaten
 
top separator
 
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt! 
 
     
     
   
 
Een kernachtige uitspraak van het hof over gebreken aan schilderwerk. Mocht de opdrachtgever, die klachten had over de kwaliteit van het geleverde werk, de betaling van de factuur van de schilder geheel opschorten? Of was hij te laat met klagen?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Erfgenamen van een vastgoedondernemer worden na diens overlijden in een rechtszaak betrokken omdat de ondernemer nog een aanbrengfee van € 115.000 aan een makelaar verschuldigd zou zijn. Maar er is alleen een vage brief. Hoe beoordeelt de rechtbank dit magere bewijs?
» Lees het artikel op onze website
 
     
     
   
 
Een handelaar in accu’s doet op zijn website verslag van een bodemprocedure tussen hem en een afnemer. De tekst sluit echter niet helemaal aan bij de waarheid. De afnemer is niet blij en start een kort geding. » Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Een appartementseigenaar plaatst zonder toestemming van de Vereniging van Eigenaren (VvE) een zonnescherm op zijn balkon. De VvE besluit vervolgens in een vergadering dat het scherm moet worden verwijderd. De eigenaar beroept zich echter op overleg dat hij vooraf heeft gevoerd met het bestuur.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Woningbezitters kiezen steeds vaker voor tijdelijke verhuur als de verkoop niet wil vlotten. In de huurovereenkomst is vaak een boete opgenomen voor het geval de huurder zijn verplichtingen niet nakomt. Zo’n boete kan soms door de rechter worden gematigd. 
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Recentelijk is er door de Kamerleden Van Gent en Van Huijm een wetsvoorstel ingediend tot wijziging van de Wet aanpassing arbeidsduur (Waa). Het wetsvoorstel heeft tot doel flexibel werken te bevorderen. Wat houdt ‘het nieuwe werken’ in volgens dit wetsvoorstel?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
     
 
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam
space Facebook Twitter LinkedIn Google+
     
 
bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden