De Voorzieningenrechter volgt de redenatie van de bieder en wijst de vordering van de bank af.
top
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt!
top

Tijdens de executieveiling van een bedrijfspand drukte een bieder per ongeluk op de ‘MIJN’-knop, waarna zowel de veilende bank als de notaris vonden dat er een koop tot stand was gekomen. De bieder maakte echter aannemelijk dat er sprake was van een vergissing. » Lees het volledige artikel op onze website

Wanneer het UWV een ontslagbesluit neemt, blijft het ontslagverbod bij ziekte gelden. Dit is anders wanneer de activiteiten van de onderneming op het bedrijfsonderdeel waar de werknemer werkzaam was worden gestaakt. Maar wat nou als de afdeling wordt opgeheven en de werkzaamheden voor een gedeelte over worden genomen door anderen? 
» Lees het volledige artikel op onze website

Over de verhuur van appartementen is de laatste tijd veel te doen. Recentelijk kwam het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden tot de conclusie dat ook kamerverhuur aan studenten lang niet altijd is toegestaan. Advocaat VvE-recht Robert van Ewijk legt uit wat er in deze zaak speelt. » Lees het volledige artikel op onze website

Arbitrage is een vorm van alternatieve geschillenbeslechting. Als arbitrage is overeengekomen, dan dient een gewone rechter zich meestal onbevoegd te verklaren. Men wil nog wel eens proberen om een overeengekomen arbitrageclausule terzijde te schuiven. 
» Lees het volledige artikel op onze website

Een werkneemster van de Hema die op grote schaal kleding en andere producten meegaf aan klanten zonder dat daar voor betaald werd, hoeft toch geen € 115.000,- aan de Hema te betalen ondanks het feit dat zij daar wel voor getekend had. 
» Lees het volledige artikel op onze website

De taxi-App UberPOP is waarschijnlijk onrechtmatig tegen de Amsterdamse taxichauffeurs. Deze conclusie trekt AMS Advocaten na een onderzoek dat zij deed naar de dienst van Uber en de Wet Personenvervoer 2000 (de Taxiwet). 
» Lees het volledige artikel op onze website

top
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam

bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden