Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
top
ams advocaten
 
top separator
 

Nieuwsbrief


Beste <<Voornaam>>,

Hieronder tref je een selectie aan van de meest gelezen blogartikelen die de afgelopen maand op onze website zijn verschenen. 
 
     
     
   
 
Een constante cashflow is voor iedere onderneming cruciaal. Teveel onbetaalde facturen kunnen een bedrijf de kop kosten. Goed beleid maken van de debiteurenincasso is van levensbelang. Daarbij komt het aan op de juiste timing én toonzetting. AMS advocaten heeft veel ervaring in het op een kostenefficiënte manier incasseren van vorderingen.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Werkgevers ontslaan werknemers steeds vaker vanwege uitspraken op social media, zoals Facebook en Twitter. Uit onderzoek blijkt dat een op de drie ondernemers zijn werknemers op social media controleert. Wij hebben de recente blogs over social media en ontslag van Sander Schouten op een rijtje gezet.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Zoals bekend zal op korte termijn de Flex-BV worden ingevoerd, waarmee het Nederlandse vennootschapsrecht grondig zal worden gewijzigd en geflexibiliseerd. De verwachting is nog steeds dat dit wetsvoorstel op 1 juli 2012 van kracht zal worden. Op onze website houden wij een dossier flex-BV bij.  
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
De rechtbank Groningen oordeelde onlangs dat een schuldbekentenis van een stelende werknemer niet (volledig) rechtsgeldig was. Een verkoopmedewerker had een berekening van het verduisterde bedrag ondertekend, maar het bedrag was niet voluit geschreven. De werknemer hoeft daarom veel minder terug te betalen dan het bedrag dat in de schuldbekentenis staat.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
We kennen in Nederland het beginsel van contractsvrijheid: we zijn vrij zijn om te contracteren met wie en wanneer we willen. Het afbreken van onderhandelingen kan echter niet onbeperkt: dat kan vanaf een bepaald moment in strijd zijn met de redelijkheid en billijkheid, en daarom onrechtmatig zijn. Advocaat Marco Guit legt uit.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
AMS advocaten is een samenwerking aangegaan met Nederlandvve.nl. Onze advocaten zullen voor het best bezochte VvE-platform van Nederland periodiek een juridische column schrijven over belangrijke ontwikkelingen in de rechtspraak op het gebied van de vereniging van eigenaren. De eerste column, over hoogoplopende geschillen binnen de VvE en de vervangende machtiging die de rechter kan verlenen, kunt u hier lezen.
 
     
     
     
 
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam
space Facebook Twitter LinkedIn Google+
     
 
bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden