Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
top
ams advocaten
 
top separator
 
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt! 
 
     
     
   
 
Een opmerkelijke uitspraak van de kantonrechter in een zaak tussen een bank en een kredietnemer. Vanwege een overschrijding van de kredietlimiet ging de bank over tot opzegging van de kredietovereenkomst. Mocht de bank dit doen of had de bank eerst moeten waarschuwen?
» Lees het artikel op onze website
 
     
     
   
 
Voor de afrekening van aandelen die een werknemer in zijn beloningspakket heeft ontvangen, kan de instemming (of gebrek daaraan) van de werkgever relevant zijn. Een zogenaamde “good leaver” heeft recht op een hogere vergoeding dan een “bad leaver”.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
De Hoge Raad heeft voor het eerst expliciet geoordeeld dat bij de uitleg van overeenkomsten de Haviltex-maatstaf van toepassing is, maar dat ook de gedragingen van partijen ná het sluiten van de overeenkomst van belang zijn. 
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Een bestuurder pleegt fraude en vervolgens gaat zijn onderneming failliet. Kan deze bestuurder aansprakelijk worden gehouden voor het boedeltekort?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Kan het ontslag van een bestuurder duiden op een onjuist beleid? In een recente uitspraak geeft de ondernemingskamer hierover een oordeel.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Martijn Kesler is per 1 augustus 2013 toegetreden tot het team van AMS Advocaten N.V. in Amsterdam. Martijn is werkzaam op het gebied van het ondernemingsrecht, het insolventierecht, het verbintenissenrecht en incasso.

Na het voltooien van zijn studie Nederlands Recht heeft Kesler in China aan de JiaoTong Koguan Law School in Shanghai Chinees recht gestudeerd. Na deze studie liep hij stage bij enkele vooraanstaande Nederlandse advocatenkantoren.
 
     
     
     
 
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam
space Facebook Twitter LinkedIn Google+
     
 
bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden