Hoe zit het nou met de vergoeding van gemaakte advocaatkosten en deproceskostenveroordeling?
top
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt!
top

Deze vraag wordt vaak gesteld wanneer overwogen wordt een gerechtelijke procedure op te starten. Wij leggen legt uit hoe het zit met de vergoeding van gemaakte advocaatkosten en de zogenaamde proceskostenveroordeling. 
» Lees het volledige artikel op onze website

Facebook Nederland en Facebook Ierland (het Europese hoofdkantoor) zijn in een veelbesproken kort geding veroordeeld de gegevens achter het nepaccount “Chantal Werkendam” te verstrekken. Als niet binnen veertien dagen aan die veroordeling wordt voldaan moet Facebook een deskundige opdracht geven om vast te stellen of de geëiste gegevens nog aanwezig zijn.
» Lees het volledige artikel op onze website

Een reclamebureau deponeert zonder instemming of medeweten van Roy Donders het merk ROY DONDERS. Vervolgens maakt het reclamebureau bezwaar tegen het gebruik van dit merk door Roy Donders zelf. Mag dit zomaar?
» Lees het volledige artikel op onze website

In een recent kort geding tussen zestien werknemers en twee curatoren vorderden de werknemers schorsing of beperking van hun non-concurrentiebeding, welke was overeengekomen met hun inmiddels gefailleerde werkgever. De curatoren hielden de werknemers aan deze voor hen ongunstige bepaling. Houdt een concurrentiebeding stand na een faillissement?
» Lees het volledige artikel op onze website

Onno Hennis (31) heeft per 1 juli 2015 het team van AMS Advocaten versterkt. Onno heeft na zijn studie vier jaar bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam gewerkt, en maakte daarna de overstap naar een kleiner kantoor. Hij in zijn praktijk de focus leggen op ondernemingsrecht en ligitation.
» Bekijk zijn profiel op onze website

top
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam

bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden