Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
top
ams advocaten
 
top separator
 
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt! 
 
     
     
   
 
Het komt regelmatig voor: rekeningen die waren vergeten en pas na een of twee jaar alsnog worden verstuurd aan de klant. Maar het laten liggen van rekeningen is gevaarlijk. Als het te laat is hoeft de rekening niet meer te worden betaald, ook al mankeert er niets aan hetgeen is geleverd. 
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
De jurisprudentie op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid is de laatste tijd flink in beweging, en de vraag of een bestuurder kan worden aangesproken is steeds zeer feitelijk van aard. AMS advocaat Hidde Reitsma zette de zaken op een rijtje.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Veel bouwgeschillen tussen aannemers en opdrachtgevers gaan over een vertraging in het bouwproject. Daarom wordt in de aannemingsovereenkomst vaak de maximale bouwtijd van het project expliciet vastgelegd. Maar wat als die planning niet overeenkomt met de contractuele bouwtijd?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Ook een statutair bestuurder kan worden ontslagen, maar er gelden wel andere regels dan bij het ontslag van een werknemer met een gewone arbeidsovereenkomst. Als die regels niet in acht worden genomen, kan dit leiden tot nietigheid van het ontslag.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Een VvE kan je appartement laten veilen als je nalatig blijft met de betaling van de servicekosten. Dat blijkt uit een recente uitspraak van het Hof Amsterdam.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Een bank die een woning wilde veilen vanwege een hypotheekachterstand maakte misbruik van recht. De voorzieningenrechter heeft daarom de geplande executieverkoop verboden. Volgens de rechter moet een bank tot het uiterste gaan om een veiling te voorkomen. AMS advocaat Thomas van Vugt vatte de uitspraak samen op Radio 1.
» Beluister hier het fragment
 
     
     
     
 
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam
space Facebook Twitter LinkedIn Google+
     
 
bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden