Benieuwd waar je op moet letten bij het sluiten van een contract?
top
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt!
top

Iedere ondernemer zal zich bewust zijn van het belang om afspraken schriftelijk vast te leggen. Maar voor de totstandkoming van een overeenkomst gelden wel enige basisvoorwaarden. Vage afspraken op papier zijn dan ook niet rechtsgeldig enkel en alleen omdat er een krabbel onder staat. 
» Lees het volledige artikel op onze website

Dat je af en toe last hebt van je buren is onvermijdelijk. Zeker in een stad met veel etagewoningen. Helaas kan acceptabele geluidshinder overgaan in onrechtmatige geluidsoverlast. Welke juridische actie kan dan ondernomen worden?
» Lees het volledige artikel op onze website

Als het economisch voor de wind gaat zullen meer ondernemingen zich begeven op de markt voor fusies en overnames. Op 21 april jl. bood de firma Teva 40 miljard euro om famaceut Mylan in te kunnen lijven. Via nieuwe Nederlandse beschermingsconstructies probeert Mylan echter uit handen te blijven van Teva.
» Lees het volledige artikel op onze website

Een arbeidsovereenkomst kan op verschillende manieren eindigen. Behalve ontslag krijgen of nemen kunnen partijen ook met wederzijds goedvinden hun wegen scheiden. In dat geval is het gebruikelijk om een beëindigingsregeling te treffen die wordt vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.
» Lees het volledige artikel op onze website

Een fotograaf heeft met succes een website aangeklaagd wegens schending van zijn auteursrecht. De site racesport.nl had zonder toestemming een foto geplaatst van het ongeluk van motorcoureur Mick Jansen. Naast een schadevergoeding is de website ook veroordeeld tot het plaatsen van een rectificatie. 
» Lees het volledige artikel op onze website

top
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam

bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden