Copy

Newsletter - Abril 2017
Veure en el navegador 

Europa planta cara

Quatre anys després de la nostra denúncia, la Comissió Europea ha enviat a Espanya un Dictamen Motivat sol·licitant la modificació de les seves normes sobre actius a l'estranger.

+ informació »
EMPRENEDORS

Noves ajudes per a la millora i innovació de petites empreses de Palma.

 

LABORAL

Acomiadar a un treballador de baixa incerta per accident pot suposar acomiadament discriminatori.

 

CIVIL

Puc reclamar una pensió d'aliments als avis?

Fiscalidad

VIDEOPOST

Aspectes fiscals del teu comerç electrònic

DMS ALS MITJANSJosé Manuel Raya al diari Última Hora amb motiu de la seva participació en les Jornades de comerç electrònic organitzades per PalmaActiva. 
 Miquel Àngel Mas analitza al diari Ara Balears l'avantprojecte de llei que regularà el lloguer turístic.Miquel Àngel Mas parla del lloguer turístic a IB3 Televisió.
 


 José Manuel Raya analitza a Confilegal la nostra participació en el projecte Mi Comercio Online. El País cita a Alejandro del Campo com un dels advocats més actius en la lluita contra les normes fiscals abusives.Entrevista a Alejandro Del Campo sobre el Model 720 al programa d'actualitat ‘Entre tu i jo’ de CANAL4 RÀDIO.

DMS-CEB CONSULTING SL.
Caputxins, 4 A, 1º (Edifici Orisba)
07002, Palma de Mallorca, Espanya
Telf: 971 727 702 · 971 722 101

info@consultingdms.com
T'informem que la teva adreça de correu electrònic està incorporada a un fitxer sota la nostra responsabilitat, per la teva condició de client o usuari registrat, amb la finalitat d'informar-te dels nostres serveis i de novetats legals o econòmiques que puguin resultar del teu interès. Si vols exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició pots contactar amb nosaltres tal com indiquem aquí. Si no vols rebre més comunicacions comercials o informatives nostres simplement prem aquí.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DMS Consulting · Caputxins, 4 A, 1º (Edifici Orisba) · Palma De Mallorca, Baleares 07002 · Spain