Copy
Evenementen Tuinhuis aan de Gracht
Tuinhuis aan de Gracht bestaat 5 jaar
We vieren dat graag samen met vrienden en relaties en bieden u een romantisch tuinconcert aan op 26 juni a.s. Viert u deze dag met ons mee?

We nodigen u met veel genoegen uit een kijkje te komen nemen in het tuinhuis voor ons verjaars-concert op 26 juni of tijdens één van de Open Tuinen Dagen op 17,18 en 19 juni.

Het concert zal worden uitgevoerd door tenor Sacha van Ravenswade die daarvoor een keus maakt uit romantische Italiaanse liederen van o.a. Verdi en Puccini. Hij wordt begeleid door Benjamin van Stiphout. Het concert is gratis toegankelijk, na aanmelding via dit contact-formulier.
Voor het Open Tuinen Weekend kunt u een passepartout aanschaffen, klik hier voor de informatie.  Zondag 19 juni zal Sacha als verrassing af en toe de bezoekers van de tuin toezingen.
 
Zo verborgen is het Tuinhuis. Privacy gegarandeerd
Zomersluiting: In de maanden juli en augustus is het tuinhuis beperkt open. Mail om te zien of de datum dat u wilt komen beschikbaar is.
Altijd snel een antwoord.

Stuur een mail
Tenor Sacha van Ravenswade zingt romantische liederen
Zondag 26 juni 2016 vanaf 13 uur
Sacha (1989) studeerde zang bij Gustavo Jimenez e.a. Bekijk dit programma van de Braziliaanse Omroep over de Masterclass in de tuin (2012).
Het programma voor 26 juni zal o.a. bestaan uit: In Solitaria Stanza (Verdi), Mattinata (Leon Cavallo), Vaga Luna (Bellini), Core 'Ngrato en meer. Entree krijgt u kado, maar het aantal stoelen is beperkt. Meldt u zich snel aan, om verzekerd te zijn van een plek. Bij regen zal een alternatieve datum worden aangeboden.
Copyright © 2016 Tuinhuis aan de Gracht, vergaderlocatie, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp