Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 24, 23 FEB '15
COLUMN
AANKONDIGING
PARADE WORKSHOP
KWD CASE
KENNISMAKING
DE OPEN PROJECTMANAGER
Voor Projectsucces is het meestal niet voldoende om de vooraf afgesproken projectdoelen en -resultaten te realiseren. De moderne
projectmanager beschikt over voelsprieten en een open vizier om - zo nodig - tussentijds inzichten, doelen en aanpak bij te stellen. Dit bulletin met het thema 'De Open Projectmanager' geeft je een voorproefje op de PM Parade.
Wij wensen je weer veel leesplezier en inspiratie toe!
NEEM WAAR & ACTEER!
Goede Projectmanagers zien, horen en voelen wat er speelt, en handelen daarnaar. Zij zijn open met zichzelf, hun team en de omgeving!
Hoe 'open' ben jij? KWD-er Luuk Ketel diept 'de open projectmanager' uit, en geeft je handvatten om te bepalen hoe open jij bent, en wat je eventueel kunt verbeteren.
Lees meer
PROJECT MANAGEMENT PARADE 2015
Ook dit jaar is KWD actief
aanwezig en betrokken bij de Projectmanagement Parade in Nieuwegein, het jaarlijkse evenement van de IPMA voor projectactoren. Noteer 21 april in je agenda! We hopen je te begroeten op onze stand of in één van onze workshops.
Lees meer
DE POLITIEKE JUNGLE
In deze interactieve en multimediale workshop gaan we jouw politieke jungle in, om te ontdekken hoe jij hierin waarneemt en acteert!
We gebruiken daarbij het boek 'Projectpolitiek' en de KWD PM app. Je doet inzichten op waarmee je voortaan bewuster als politiek effectief projectmanager functioneert.
Lees meer
EN NU DE PRAKTIJK!
Na verdieping en informatie over leerzame workshops is het tijd om de open projectmanager in de praktijk te zien functioneren.
We kozen voor het project Digitaal Veiligheidspaspoort van ProRail en aannemers, dat een groot succes werd met de 'open managementstijl' van KWD-er Emil van der Wal.
Lees meer
OPEN VALKUILEN
Interessante kreet, die 'Open projectmanager', maar wat moet je dan wel of juist niet doen om tot een succesvol project te komen?
Kaj Wijmans beschrijft mogelijke valkuilen voor de open projectmanager, en trekt daarbij interessante conclusies vanuit zijn persoonlijke visie en werk- en levenservaring.  
Lees meer
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
KWD Informeel
KWD Bulletins
Onze mensen
Opdrachtgevers
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.