Copy
KWD Bulletin 97  - mei 2022   Bekijk dit bulletin in je browser
Een kijkje in de keuken
Intro 

Foto door Nilina via Pexels

Dit bulletin geeft je heel wat kijkjes in de keuken van KWD. Het is niet alleen het thema van de Vakdag. Ook collega’s Bart en Erik geven je een kijkje in de Roparun keuken. Collega Eugene heeft een mooi recept voor dienstbaar leiderschap gedeeld en met die kennis kun je straks lekker smullen. In Bilthoven bevindt zich een van ’s werelds grootste producenten van poliovaccins, die zij produceren volgens een vast receptuur. Collega Mathijs heeft hen geholpen om een nieuwe keuken te gaan bouwen.
 
Ook dit jaar organiseren wij weer een Vakdag. Misschien heb je al een uitnodiging ontvangen? Zo niet, dan kun je je ook via de link in dit bulletin aanmelden. Uitnodiging wel ontvangen, maar nog niet aangemeld? Dan is dit een reminder en kun ook jij je via dezelfde link aanmelden. Let goed op. De 16e editie is niet in november, zoals je van ons gewend bent, maar al op 4 oktober.
 
We wensen je veel leesplezier in deze nieuwe editie.
Vakdag: Save the date!
Of meld je direct aan


Dit jaar organiseren wij voor al onze klanten en relaties op dinsdag 4 oktober de 16e KWD Projectmanagement Vakdag. We gaan onze gasten weer op locatie in DeFabrique verwelkomen, zodat we naast veel interessante sessies ook weer kunnen netwerken en sparren met vakgenoten.

Thema
Het thema dit jaar is “Masterchefs - Een kijkje in de keuken van KWD” met sessies over o.a. projectstrategie, governance, Best Value projectmanagement, portfoliomanagement, maar vooral heel veel praktijkervaringen?

Meer informatie en aanmelden » 
Vakblad 16 verschijnt binnenkort!
Voor iedereen online beschikbaar  
 

 
De 16e editie van het KWD Vakblad komt binnenkort weer online beschikbaar en voor de geabonneerden valt hij op de deurmat. Wil je deze voortaan digitaal of als papieren tijdschrift ontvangen en heb je niet eerder een aanvraag gedaan? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie van Henny Portman over de laatste editie of lees het vorige Vakblad volledig online.

Lees hier Vakblad nr. 15 » 
Casestory: Bilthoven Biologicals
Verdubbel de output van het medicijn BCGOnze collega Mathijs Rauwenhoff is gevraagd alle ideeën en mogelijkheden die er zijn om de productie te verhogen te structureren en in een ‘roadmap’ te visualiseren. Zorgen dat de juiste prioriteiten gesteld zijn. Niet alleen binnen de productie van BCG maar ook in samenhang met de andere producten die Bbio produceert. En hij moest ervoor zorgen dat de belangrijkste stakeholders en medewerkers in de fabriek meegenomen worden in de aanpak die zorgt voor de verdubbeling van de productie.
 
“Bedankt, je hebt echt bijgedragen aan de gezondheid van mensen”. Dat waren de woorden van de CEO van Bbio toen Mathijs na 2 jaar zijn werk overdroeg aan een interne collega. 

Lees hier verder waarom » 
KWD buiten bedrijf: Roparun
Eindelijk weer! Maar wel anders


Onze collega’s Bart Molendijk en Erik van Daalen hebben alweer drie jaar geleden voor het laatst meegedaan aan de Roparun. Tijdens het komende Pinksterweekend begin juni kunnen we eindelijk weer. Al is het dit jaar wel anders dan normaal.
 
De Roparun blijft dit jaar binnen de grenzen van Nederland.

Lees hier verder » 
Dienstbaar leiderschap
Managing-up helpt je verder


In klantopdrachten kom ik regelmatig (vooral interne) projectmanagers tegen die zichzelf in het leidinggeven belemmeren door gezagsverhoudingen. In een strategisch veranderproject heb je al snel een opdrachtgever, stuurgroepleden en diverse stakeholders op directieniveau met wie je soms stevige gesprekken moet voeren. Wanneer je dan een ‘volger’ wordt die zich laat leiden door deze gesprekspartners, dan lopen je project en jijzelf serieuze risico’s. 

Lees hier verder hoe je hier mee om kunt gaan » 
Werken bij KWD
Wij zoeken talentvolle collega's!


Heb jij je eerste sporen als leider verdiend en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.
Ik ben David Leeuwenburgh. Wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!
KWD-actueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
Volg jij ons al op Linkedin?
Volg ons en blijf op de hoogte van KWD en ons vakgebied
 
De laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over project- en agilemanagement, KWD en de KWD’ers vind je op onze LinkedIn pagina. Volg ons en je blijft altijd op de hoogte.

Volg ons hier op Linkedin » 
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
KWD LinkedIn pagina
KWD Website
KWD YouTube kanaal
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl
Copyright © 2022 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp