Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 22, 22 DEC '14
VERDIEPING
EEN IMPRESSIE
KWD CASES
KENNIS DELEN
KENNISMAKING
KWD COLUMN
KWD PM app
Heb jij 'pijn in je buik' van je project, maar weet je niet waarom? Of, wil je gewoon eens objectief horen hoe je project ervoor staat?
In dit kerstnummer lees je hoe de KWD PM app jou als projectmanager, opdrachtgever of andere belanghebbende snel en kosteloos een goed beeld van je project geeft, met adviezen om tot succesvolle afronding te komen.
Wij wensen je veel projectsucces in 2015 toe!
GEBRUIKERSINFORMATIE
Onze app geeft je toegang tot de tests waarmee KWD projecten en organisaties doorlicht in professionaliseringstrajecten.
Dit artikel geeft je nuttige gebruikersinformatie: welke tests zijn beschikbaar, wat kun je ermee meten, en hoe gebruik je ze? Verder lees je over andere mogelijkheden, zoals hoe je allerlei interessante KWD-publicaties kunt opvragen.
Lees meer
PUNTJES OP DE i
Bij het invullen van de tests ontvang je direct kernachtige feedback op het schermpje van je smartphone of tablet. Daarnaast wordt automatisch
een uitgebreid testrapport (PDF) voor je aangemaakt met de resultaten en onze adviezen met een toelichting. Het rapport wordt je direct per mail toegestuurd. Hier vind je enkele voorbeelden van deze waardevolle rapporten.
Lees meer
TEST-PRACTICES
De tests uit de KWD Project Management app zijn in het verleden door KWD-ers ontwikkeld en ingezet in professionaliseringstrajecten.
Ervaringsdeskundige Luuk Ketel geeft tips over hoe je deze tests nog effectiever kunt inzetten in jouw project of organisatie. Ook noemt hij verbetermaatregelen om gevonden knelpunten op te lossen.
Lees meer
WIN EEN WORKSHOP!
Advies van KWD is om de tests met meer projectactoren te doen, en de uitkomsten en verbetermaatregelen samen te bespreken.
Wil je dat KWD je daarbij helpt? Laat deze test door minimaal 3 projectactoren doen, en maak kans op een waardevolle prijs: een ervaren KWD-er faciliteert je workshop met de actoren om tot projectsucces te komen.
Lees meer
KWD-ER KEES HOPMAN
Kees Hopman heeft als projectmanager in 2014 de ontwikkeling en introductie van de KWD PM app vorm gegeven.
Hoe neem en houd je de leiding van een projectteam bestaande uit alleen maar ervaren projectmanagers? Kees Hopman geeft je een kijkje in zijn keuken, en vertelt hoe hij dit heeft aangepakt!
Lees meer
JE GEREEDSCHAPSKIST
Met de introductie van de KWD PM app vind je een 'eerste hamer' in de online gereedschapskist voor projectsuccesactoren.
KWD-directeur Arjan Jonker geeft zijn kijk hierop, en vraagt naar jouw mening, ervaringen en wensen zodat wij ook in 2015 een passende invulling kunnen geven aan onze lijfspreuk 'Kennis Willen Delen'.
Lees meer
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
KWD Informeel
KWD Bulletins
Onze mensen
Opdrachtgevers
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.