Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 31, 27 NOV '15
BEST PRACTICE
NIEUW BOEKJE
KWD VAKDAG 2015
KWD ACTUEEL
CLOUD MIGRATIE | AGILE BOEKJE |
KWD VAKDAG
De jaarlijkse KWD vakdag stond dit keer volledig in het teken van Agile. Het was voor ons en onze klanten een mooie dag die we hebben afgesloten
met de presentatie van ons nieuwe boekje: Agile: Geschikt/Ongeschikt.

Meer over ons nieuwe boekje, in combinatie met de vernieuwde app en hoe je deze aan kunt vragen, lees je uiteraard in dit bulletin.
 
De best practice van deze maand gaat over de migratie van stand alone applicaties naar de cloud en enkele uitdagingen die je daarbij tegenkomt. 
CLOUD MIGRATIE: SAMENWERKING ESSENTIEEL
Een migratie van tientallen applicaties naar de cloud? Een hele uitdaging voor zowel opdrachtgever als 
opdrachtnemer. Richard van 't Noordende stapte in dit lopende project en opereerde als projectmanager tussen de beide partijen. Zijn uitdagingen lagen voornamelijk in een herziening van de scope, het op orde brengen van het projectbudget en het op een juiste wijze besturen van de externe leveranciers. Benieuwd hoe hij dat succesvol voor elkaar heeft gekregen?! 
Lees meer
AGILE: GESCHIKT/ONGESCHIKT
Agile: Geschikt/Ongeschikt is de nieuwste titel uit de TOP reeks serie van KWD. KWD heeft haar expertise, interviews met klanten en de (wetenschappelijke) literatuur gecombineerd in een praktisch en handzaam boekje zoals je ondertussen van ons gewend bent. Wanneer je het boekje en de nieuwe test in de KWD-app combineert krijg je inzicht in je eigen
Agile geschiktheid. Nieuwsgierig geworden? 

Doe de test in de app en vraag het boekje aan!
Lees meer
SUCCESVOLLE VAKDAG
3 november hebben wij samen met onze klanten alweer de 9e KWD vakdag op rij gevierd. We mochten 350 deelnemers van vele bekende grote organisaties verwelkomen. 
Het is een goede en waardevolle traditie aan het worden. Het was een mooie dag, dit bleek wel uit de vele enthousiaste reacties van de aanwezigen. Hieronder enkele quotes van deelnemers:
  • Super inspirerende en energieke dag met veel aandacht voor, maar ook een knipoog naar, ons vak!
  • Groots, Sterk, Inhoudelijk Vakcongres.
  • Een feestje om naar toe te gaan. Inhoudelijk sterk, veel "collega's" en mogelijkheid tot netwerken.
Voor een foto/sfeer-impressie: volg onderstaande link.
Lees meer
KWD ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD Bulletin: KWD Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

Twee KWD’ers hebben deze maand hun IPMA-certificering behaald:
Onlangs is, bij KWD op kantoor, alweer de zesde editie van de leergang PM-bazen van start gegaan. 14 managers van verschillende organisaties volgen deze leergang. Deze wordt niet alleen bij KWD gegeven, maar kan ook op aanvraag ‘in house’ verzorgd worden. Ook voor jou interessant? Lees meer 
Deze maand heten we een nieuwe collega welkom: Sacha van Ulft, een resultaatgerichte project- en lijnmanager. Energiek, creatief, prikkelend en inspirerend met oog voor de menselijke maat. Lees meer
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
KWD Informeel
KWD Bulletins
Onze mensen
Opdrachtgevers
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.