Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 38
30 JUNI '16
INTERVIEW
OPINIE
CASE
TOPPRESTATIE
KWD-ACTUEEL
RESULTAAT KENT VELE VORMEN
De KWD Projectmanagement Vakdag voor genodigden staat dit jaar in het teken van Resultaatmanagement en vindt plaats op 8 november in De Fabrique in Utrecht.
In het KWD bulletin van september meer over de Vakdag en ons nieuwe boekje in de KWD Reeks: "Resultaatmanagement". In het KWD Bulletin dit keer aandacht voor resultaten die op verschillende manieren behaald kunnen worden. Van Agile implementatie tot de PM Game en van een succesvol project tot een echte topprestatie van een KWD-er. 
We wensen je veel leesplezier toe!
DE KWD PM GAME
KWD heeft samen met 4Challenge een Projectmanagement Game ontwikkeld. 
Hierin worden de PM competenties van de deelnemers gedurende de verschillende fasen van een complex project op de proef gesteld. Op 21 maart vond de eerste open inschrijving PM Game plaats. KWD-er Roger van der Heijden interviewde deelnemer Jan Dirk Gerritsen over zijn ervaringen als deelnemer. 
Lees het hier
AGILE IN NAME ONLY?
De 6 valkuilen van Agile implementaties
Veel organisaties werken al met Agile of zijn van plan om er mee te gaan werken.
Maar wat als je het gedachtengoed op de verkeerde manier implementeert? KWD-er Martijn van Nierop heeft zijn ervaring vertaald naar 6 valkuilen. Herkenbaar? Of wil je zelf deze fouten niet maken?
Lees het hier 
MINISTERIE VAN BZK
Verbetering van het voortbrengingsproces
In een groot project moest na een doorstart op korte termijn resultaat gehaald worden in scrum teams.
Het is Martijn van Nierop gelukt om de belangrijke mijlpaal “mutatieleveringen” volgens planning op te leveren. Hiervoor heeft hij een helder voortbrengingsproces ingericht, focus aangebracht en de sfeer en samenwerking in zijn team verbeterd. Nieuwsgierig hoe hij dat heeft gedaan?
Lees het hier 
COLLEGA OP DE TOP
Op 22 juni behaalde KWD-er Gert-Jan van Rie, samen met o.a. oud-collega Kees Hopman, lopend de top van de Mont Blanc. 
Een topprestatie waarop zij trots mogen zijn. Een goede voorbereiding en veel training gingen er aan vooraf maar de beleving en persoonlijke prestatie is dan ook onvergetelijk. Voor foto’s en achtergrond: 
Lees het hier
KWD-ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

Nieuwe collega's 
Per 1 juni is Dolf Pel in dienst getreden bij KWD. Dolf is een sportieve projectmanager die zijn ervaring o.a. in sport gerelateerde omgevingen heeft opgedaan en die zijn team weet te motiveren en te activeren. En per 1 augustus begroeten wij een oud-collega: Louis Baartmans. Louis komt na 10 jaar bij Rijkswaterstaat opnieuw in dienst bij KWD. In zijn vrije tijd is hij veel op het water te vinden en speelt hij in een blues-rock band. Binnenkort vind je meer informatie over Dolf en Louis op deze pagina.

Werken bij...
Onze KWD-ers zijn nu ook op de radio te horen in onze nieuwste spot. KWD-ers Kunnen, Willen, Durven en werken aan projectresultaat. Jij ook? Volg deze link

Zomerstop KWD Bulletin
In de maanden juli en augustus zal er geen KWD Bulletin verschijnen. De eerstvolgende uitgave ontvang je eind september in je email. Wij wensen je alvast een mooie zomer toe.
Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
Onze mensen
KWD Bulletin
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.