Copy
KWD Bulletin 95  - maart 2022   Bekijk dit bulletin in je browser
Work hard, play hard
Intro 

Foto door Nilina via Pexels

Er zijn dagen waar we allemaal naar uitkijken zoals de eerste lentedag of weer zonder mondkapje kunnen winkelen en gebruik maken van het openbaar vervoer. Voor KWD’ers zijn de interne Vakdagen ook dagen om naar uit te kijken. Samen werken aan vakinhoudelijke verdieping én genieten van een goed diner, ervaringen uitwisselen en gewoon op een ontspannen manier de collegiale contacten onderhouden. Want dat is ook KWD: collegialiteit terwijl iedereen verspreid over Nederland zijn of haar klus heeft. Professionaliteit en collegialiteit: 2 peilers die je in dit bulletin terugvindt. We wensen je veel leesplezier en hopen je snel weer te spreken! 
Canvas Projectstrategie
Een kijkje in de keuken van KWDIn navolging van de werksessies tijdens onze jaarlijkse Projectmanagement Vakdag, organiseert KWD elk kwartaal een bijeenkomst rondom een thema. Kleinschalig, op kantoor bij KWD in Nieuwegein en met een verse maaltijd van onze eigen chef. Op deze manier laten wij onze relaties nader kennismaken met de kennis van KWD: een kijkje in de keuken van KWD dus! In de sessie van 25 mei 2022 gaan we aan de slag met het kiezen van een passende projectstrategie met behulp van het canvas projectstrategie. Samen met vakgenoten van diverse organisaties gaan we de diepte in, wisselen we ervaringen uit en gaan we in discussie. Ben jij er ook bij?

Lees hier verder » 
Casestory: WMS-pakketselectie en -implementatieplan
Groei- en insourcingstrategie faciliterenUrban Arrow is een succesvol Amsterdams bedrijf dat zeer snel groeit als producent van high-end elektrische bakfietsen voor de consument en de zakelijke markt. Om de groei- en insourcingstrategie te ondersteunen, is er behoefte aan een warehouse-managementsysteem dat gereed moet zijn na de verhuizing naar een groter pand. Onze collega Eugène Penders nam de opdracht op zich om tot een passende pakketselectie en bijbehorend implementatieplan te komen. 

Lees hier verder » 
Vakblad 15 is online beschikbaar
Voor iedereen online beschikbaar  
 

 
De 15e editie van het KWD Vakblad is voor iedereen online beschikbaar en ligt inmiddels ook op de deurmat van enkele honderden geabonneerden. Wil je het Vakblad voortaan digitaal of als papieren tijdschrift ontvangen en heb je niet eerder een aanvraag gedaan? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie van Henny Portman over de laatste editie of lees het Vakblad volledig online.

Lees hier Vakblad nr. 15 » 
KWD Buiten bedrijf - In actie voor het goede doel
Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge 2022


Als Corona uitbarst en je vooral heel lange dagen alleen zit te werken, ga je op zoek naar afleiding. Onze collega Dave van Bergen haalde zijn oude racefiets uit de garage en ging fietsen. Dat beviel zo goed, dat hij een mountainbike aanschafte en van het een kwam het ander. Op zaterdag 23 april 2022, komt hij in actie voor het goede doel en fietst hij mee met de KWF Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge.

Lees hier verder » 
Vakontwikkeling en teambuilding
Vakdag Heemstede


Als KWD besteden we veel tijd en aandacht aan vakontwikkeling. Dit doen we o.a. tijdens onze interne Vakdagen. Waarbij we ontspanning en teambuilding combineren met een vakinhoudelijke werkdag rondom een thema. Nu de Coronabeperkingen het weer toelieten, konden we eindelijk weer eens fysiek samen aan de slag. Centraal stond dit keer het onderwerp ‘Beeldvorming’. En daarbij kun je uiteraard al heel verschillende beelden hebben.

Lees hier verder » 
KWD-skiweekend 2022
Ga je mee op wintersport?


Bij KWD werken we het hele jaar hard aan opdrachten bij onze klanten en daarnaast doen we ook nog eens samen de bedrijfsvoering. Dan is het dus ook nodig om je goed te laten gaan en te ontspannen. En hoe doe je dat beter dan door je flink in te spannen en daarna te genieten van een hapje en een drankje? Dat kan dus tijdens het jaarlijkse KWD-skiweekend. Met de corona-ellende achter ons, ging een groep collega's hiervoor naar Oostenrijk. Wil jij hier volgend jaar ook bij zijn? Lees dan ook het volgende onderwerp!

Lees hier verder » 
Werken bij KWD
Wij zoeken talentvolle collega's!


Heb jij je eerste sporen als leider verdiend en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.
Ik ben David Leeuwenburgh. Wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!
KWD-actueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
Volg jij ons al op Linkedin?
Volg ons en blijf op de hoogte van KWD en ons vakgebied
 
De laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over project- en agilemanagement, KWD en de KWD’ers vind je op onze LinkedIn pagina. Volg ons en je blijft altijd op de hoogte.

Volg ons hier op Linkedin » 
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
KWD LinkedIn pagina
KWD Website
KWD YouTube kanaal
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl
Copyright © 2022 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp