Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 32, 23 DEC '15
WORKSHOP
BOEKRECENSIE
CASE STORY
KWD ACTUEEL
NIEUWE WEBSITE | APEMANAGEMENT |
BOEKRECENSIE
Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website! Door onze website is een frisse wind gewaaid. Veel leesplezier met dit bulletin en neem gerust een kijkje op onze volledig vernieuwde website: KWDRM.nl, wij zijn in ieder geval trots op het resultaat.
APEMANAGEMENT
Gorilla of Baviaan? Wat voor projectmanager ben jij?

Beschik JIJ over de juiste competenties om een goede Agile projectmanager te zijn? In onze workshop ‘Apemanagement’ toetsen we dat aan de hand van een aantal voorbeelden uit de apenwereld. Nieuwsgierig geworden?
Lees meer
AGILE: GESCHIKT/ONGESCHIKT
Velen lezen met veel plezier onze boekjes uit de KWD-reeks en trekken daar lering uit. Maar slechts weinigen schrijven er ook iets over. Henny Portman heeft onlangs een hele mooie recensie geschreven in zijn blog. Lees zijn recensie over ons boekje. 

 
Lees meer
ICT-WERKPLEK IMPLEMENTATIE
Je rolt een nieuwe werkplek omgeving uit, maar gaandeweg blijkt dat het niet aansluit bij de eisen en wensen van de eindgebruiker en het kan niet in beheer worden genomen. Wat doe je? Onze collega Roger Deimann heeft dit succesvol aangepakt. Nieuwsgierig? Lees hoe hij dat heeft gedaan.
Lees meer
KWD ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD Bulletin: KWD Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

Trots op:
Minder stroomstoringen door slimme elektriciteitskabels; de nieuwste ontwikkeling bij Liander en wij hebben ze daarbij geholpen. Lees meer nos.nl.

In januari en februari gaan wij weer 'on air' op BNR Nieuwsradio met onze radiospot.
Tot slot wensen wij u fijne feestdagen
en een heel mooi 2016.
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
Onze mensen
Opdrachtgevers
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.