Copy
KWD Bulletin 89  - september 2021   Bekijk dit bulletin in je browser
We kunnen weer
Intro Het gros van de kinderen is weer naar school en werkend Nederland staat alweer in de file. De vakantie is voorbij, we kunnen weer... Maar we kunnen niet alleen weer aan het werk of naar school, maar ook weer handen schudden en binnen anderhalve meter van elkaar aerosolen met elkaar uitwisselen. We kunnen weer…
We gaan dan toch langzaamaan weer terug naar normaal.
 
Normaal is het ook dat je deze maand dit bulletin leest. Normaal is ook dat we jaarlijks een Vakdag organiseren. Normaal is ook dat we tijdens die Vakdag een nieuw boekje presenteren. Normaal is ook dat er weer een nieuw Vakblad aankomt.
Voor jou normaal, voor KWD een hele uitdaging om dat allemaal te organiseren. We organiseren alles zelf en doen dat met heel veel plezier voor jou.
 
Dit bulletin staat dan ook in het teken van aankondigingen van wat je de komende periode van ons kunt verwachten.
 
Veel leesplezier!
KWD Projectmanagement Vakdag 2021
Agile beyond the hype - 24 November 2021 - Save the Date!Dit jaar organiseren wij op woensdag 24 november alweer onze 15e KWD Projectmanagement Vakdag. We gaan ervan uit dat we tegen die tijd gewoon weer gasten op locatie mogen verwelkomen en dat we naast veel interessante sessies ook weer kunnen netwerken en sparren met vakgenoten.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn en nu al jouw plaats reserveren? Druk op onderstaande knop voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Thema
Het thema dit jaar is ‘Agile beyond the hype’ met sessies over o.a. waarde in agile projecten, besturing in een agile omgeving, agile frameworks en voldoende aandacht voor praktijk casussen. Uiteraard zullen we ook aandacht besteden aan ‘het nieuwe normaal’ en het werken in hybride teams.

Sprekers
De keynote speaker deze dag is Jitske Kramer. Zij zal ingaan op de impact van de Coronapandemie op onze manier van werken. Naast Jitske zullen ook Rini van Solingen en Henny Portman optreden als spreker.

Meer informatie en aanmelden » 
Teambuilding: verbinding ten tijde van Corona
Verantwoord samenkomenKWD is een groep van heel verschillende project- en programmaprofessionals die het belang van een ‘club’ allemaal inzien. De opdrachten waarop KWD’ers belanden zijn niet altijd individueel, maar vaak wel. En als je vaak in je eentje ergens op een opdracht zit, wat zorgt er dan voor dat je de meerwaarde ziet van uitmaken van een ‘club’?
 
Naast andere redenen, blijkt dat KWD’ers de verbinding met collega KWD’ers één van de belangrijkste redenen vinden. Sabine Coumans neemt je mee in een kijkje in onze jaarlijkse teambuilding keuken.

Lees hier verder » 
Vakblad 14
Voor iedereen online beschikbaar  
 

De 14e editie van het KWD Vakblad komt binnenkort weer online beschikbaar. Wil je deze ook op papier ontvangen en heb je niet eerder een aanvraag gedaan? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie over de laatste editie.
Case story: Applicatieontwikkeling bij de overheid
Raad voor RechtsbijstandPer 1 juli 2020 is een Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) in werking getreden. Deze heeft tot doel om de kwaliteit en continuïteit van de tolk- en vertaaldiensten beter te borgen door een centraal register in te voeren. Overheidsdiensten zoals IND, OM en Politie moeten hier verplicht gebruik van maken. Voor deze doelgroepen moest een nieuw geïntegreerd informatiesysteem ontwikkeld en ingevoerd worden. Het was een hele organisatie om dat geregeld te krijgen. Wil je weten hoe onze collega Remmelt van der Wal dit heeft aangepakt?

Lees hier verder » 
Workshop Project risicomanagement
De Blues en Swing in projectenProjecten brengen, naast kansen, ook onzekerheid en risico’s met zich mee. Een projectteam dat op een proactieve wijze álle risico’s onder ogen ziet en kan aanpakken, brengt het projectresultaat sneller en beter voor elkaar. Dat vraagt realiteitszin, durf en creativiteit! Wij passen hiervoor creatieve werkvormen vanuit de muziek toe. Nieuwsgierig geworden?

Lees hier verder » 
Werken bij KWD
Wij zoeken talentvolle collega's!Heb jij je eerste sporen als leider verdiend en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.
Ik ben David Leeuwenburgh. Wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!
KWD-actueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
BPUG seminar: TIme to Change
7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht
 


Op donderdag 7 oktober vindt het jaarlijkse BPUG seminar plaats. Het thema dit jaar is: Time to Change. Wij zijn dit jaar aanwezig met een stand en ontmoeten je graag voor een goed gesprek en misschien wel als potentiële nieuwe collega.
 
Wil je ons hier ontmoeten en het seminar bijwonen? Klik dan hier.
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2021 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp