Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 37
27 MEI '16
INTERVIEW
OPINIE
CASE
KWD-ACTUEEL
TESTEN IN DE PRAKTIJK
Op het gebied van projectmanagement zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest, zowel als het gaat om Prince2 als het toepassen van het Agile
gedachtengoed. Testmanagement heeft deze ontwikkeling minder gevolgd en dat merken wij vanuit KWD ook. Dit keer staan we dan ook stil bij de testpraktijk: hoe zorgen we voor goede aansluiting tussen projectmanagement en testmanagement met als uitgangsgedachte Resultaatmanagement?
We wensen je veel leesplezier toe!
RESULTAAT-GERICHT TESTEN
Paul de Horde van Test Management Group werkt als testmanager samen met enkele KWD-ers aan een groot project op een ministerie.
Hij wordt gedreven door resultaatgerichtheid en zijn aanpak is niet traditioneel volgens de boekjes. Daarmee is hij succesvoller dan veel van zijn vakgenoten. KWD-er Ferdy Meijboom interviewde Paul hierover.  Benieuwd wat Paul zo succesvol maakt? 
Lees het hier
EEN SUCCESVOLLE TESTMANAGER
Het onderscheidend vermogen van de testmanager.
In projecten is testen een vast onderdeel, maar de ene testmanager is de andere niet.
Waar de ene testmanager star vasthoudt aan TMap, gaat de ander te werk vanuit het gewenste resultaat. KWD-er Erik Ruijs laat zijn gedachten gaan over het type testmanager dat hij het liefst binnen zijn projecten inzet.
Lees het hier 
SODEXO ALTYS: TEST- EN IMPLEMENTATIE 
Onderschat het testmanagement niet
Ook het implementeren van een ERP-applicatie is meer dan inrichten, converteren en migreren. 
Een goede aansluiting op de gebruikersorganisatie en een daarmee samenhangend testplan is minstens zo belangrijk als de aanpassingen in de systemen. Het aanhaken van key-users in de gebruikersorganisatie is hierbij van groot belang.
 
Benieuwd hoe Marko Schuuring dit heeft aangepakt?  
Lees het hier 
KWD-ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

Leergang PM Baas
Onlangs is de Leergang PM Baas succesvol afgesloten. In het najaar starten we weer met een nieuwe leergang voor managers van projectenorganisaties. Enkele quotes van tevreden deelnemers:
"Goede training met veel ervaringscomponenten en handvatten die direct toepasbaar zijn!"
"Leergang geeft concrete aanknopingspunten om onze projectorganisatie te gaan verbeteren."
"Zeer praktisch en toepasbaar. Een aanrader!"
Meer informatie? klik hier.

Werken bij...
Werken bij KWD is onze klanten helpen met betere projecten en daarmee bouwen aan een betere wereld. Wil jij meer weten over KWD en misschien wel onze nieuwe collega worden? Volg deze link

KWD op LinkedIn
Behalve via het KWD bulletin informeren wij onze relaties ook graag via LinkedIn. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn 
Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
Onze mensen
KWD Bulletin
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.