Copy
KWD Bulletin 90  - oktober 2021   Bekijk dit bulletin in je browser
Persoonlijk contact
Intro Woensdag 24 november 2021 mogen we elkaar weer ‘live’ begroeten tijdens onze 15e KWD Projectmanagement Vakdag in DeFabrique in Utrecht. Voor ons ieder jaar weer een geweldige dag om naar uit te kijken. En hoewel de online Vakdag van vorig jaar ook succesvol was: we missen de persoonlijke contacten echt! Dus zorg dat je erbij bent, ga in gesprek met ons én je vakgenoten en geniet van een dag die in het kader staat van ons gezamenlijke vakgebied: project-, programma- en agilemanagement.
 
Wil je eerder al met ons in gesprek? Dan ben je ook welkom in onze stand op Zorg&ICT, waarover verderop in dit bulletin meer. Of spreek eens af voor een kop koffie. Wij kijken ernaar uit om weer meer persoonlijke contacten te hebben want projectmanagement is en blijft mensenwerk en elkaar in de ogen kijken is dan toch veel beter dan naar een beeldscherm turen.
 
We wensen je weer veel leesplezier en graag tot 24 november op onze Vakdag!
KWD Projectmanagement Vakdag
Agile beyond the hype - 24 November 2021 - Save the Date!Dit jaar organiseren wij op woensdag 24 november alweer onze 15e KWD Projectmanagement Vakdag. Het ziet ernaar uit dat we tegen die tijd gewoon weer gasten op locatie mogen verwelkomen en dat we naast veel interessante sessies, o.a. door KWD collega’s, ook weer kunnen netwerken en sparren met vakgenoten. Wij hebben er zin in, jij ook?

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn en nu al jouw plaats reserveren? Druk op onderstaande knop voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Thema
Het thema dit jaar is ‘Agile beyond the hype’ met sessies over o.a. waarde in agile projecten, besturing in een agile omgeving, agile frameworks en voldoende aandacht voor praktijk casussen. Uiteraard zullen we ook aandacht besteden aan ‘het nieuwe normaal’ en het werken in hybride teams.

Sprekers
De keynote speaker deze dag is Jitske Kramer. Zij zal ingaan op de impact van de Coronapandemie op onze manier van werken. Naast Jitske zullen ook Rini van Solingen en Henny Portman optreden als spreker.

Meer informatie en aanmelden » 
Vakblad 14
Voor iedereen online beschikbaar  
 

De 14e editie van het KWD Vakblad is weer online beschikbaar. Wil je deze ook op papier ontvangen en heb je niet eerder een aanvraag gedaan? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie over de laatste editie.
KWD Buiten Bedrijf
Een uitdagende deltavlucht is een geweldig projectHet maken van een deltavlucht is niet zonder risico. Kunnen, Willen, Durven geldt zeker ook bij deze (extreme) sport. En dan komen projectmanagement competenties goed van pas! Risico’s inschatten en beheersbaar maken en succesvol op je eindpunt aankomen, daar gaat het om. Dit vraagt voorbereiding én teamwork en dan nog ben je afhankelijk van heel veel externe factoren die je zelf niet of nauwelijks kunt beïnvloeden. Lees hier Wim zijn verhaal.

Lees hier verder » 
Case story: Elektronisch Cliëntendossier
ThuiszorgorganisatieDe wettelijke macht, toezichthouders, brancheorganisaties en het kwaliteitsbeleid van de eigen organisatie stellen allemaal eisen aan de dossiervorming in de thuiszorg. In veel gevallen wordt de dossiervoering nog op papier gedaan en rijst de administratieve last voor de zorgverleners de pan uit. Een ECD is een prima hulpmiddel maar dan moet het wel óók goed gebruikt worden. Dit vraagt om meer dan alleen een technische aanpak. Wil je weten hoe onze collega Bas van der Meijden dit heeft aangepakt?

Lees hier verder » 
Werken bij KWD
Wij zoeken talentvolle collega's!Heb jij je eerste sporen als leider verdiend en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.
Ik ben David Leeuwenburgh. Wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!
 
Wil je eerst uitgebreid met ons kennismaken tijdens de KWD Vakdag 2021? Ook dat kan! Neem ook hiervoor contact met mij op zodat we jou de aandacht kunnen geven die jij verdient!
KWD-actueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
Leergang PM Baas©: uniek in projectmanagementland
Start in januari 2022 - inschrijven nog mogelijk
 


De unieke KWD leergang PM baas start weer in januari 2022. Nergens anders vind je een leergang die speciaal bedoeld is voor managers die leiding geven aan project- en agilemanagers. Samen met leidinggevenden uit andere bedrijven ga je een ontwikkeltraject doorlopen in zeven sessies. Naast aandacht voor generieke leerdoelen, is er veel ruimte voor interactie, kennisdelen met collega’s en kun je natuurlijk ook jouw specifieke leerdoelen inbrengen. 
 
De 13e leergang PM baas start in januari 2022 en inschrijven is nog mogelijk. Meer informatie of je direct inschrijven? Lees hier verder!
 
Nieuwe collega

Per 1 november start Peter van Dongen bij KWD. Peter woont met zijn gezin in Almere en zijn passie ligt bij voetbal. Hij traint het team van zijn zoontje en voetbalt zelf drie keer per week. Zijn kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement en agile werken gaat hij vanaf november verder uitbouwen bij KWD.

Wij wensen Peter veel (werk)plezier toe!

 
Zorg&ICT 2021 - 2 t/m 4 november
Live in de Jaarbeurs UtrechtHet is een must dat de gezondheidszorg met behulp van technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker wordt. In de afgelopen jaren heeft KWD daaraan bijgedragen en met succes diverse projecten gerealiseerd. De zorg is een prachtige en waardevolle sector waarmee wij graag binding houden. Net als voorgaande jaren is KWD dan ook aanwezig op Zorg&ICT, onderdeel van de Dutch Health Week. Meer informatie vind je hier. Hier kun je je ook gratis registreren voor toegang. Dit jaar delen we een stand met onze collega’s van Furore, specialist in EPD’s en zorgdata. We ontmoeten je graag in onze stand!
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2021 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp