Copy
KWD Bulletin 98  - juni 2022   Bekijk dit bulletin in je browser
Een team vol diversiteit
Intro 

Foto door Nilina via Pexels

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit geldt ook voor projecten die vanuit vele verschillende modellen georganiseerd kunnen worden. In dit bulletin gaan we in op de diversiteit aan modellen met Henny Portman en de nut en noodzaak hiervan. Als verlengstuk van de Vakdag krijg je een kijkje in de KWD keuken aan de hand van de workshop Projectstrategie Canvas en nemen we je mee in hoe onze jaarlijkse teambuilding is geweest.
 
Een verscheidenheid aan onderwerpen is ook terug te vinden op de Vakdag. Misschien heb je al een uitnodiging ontvangen? Zo niet, dan kun je je ook via de link in dit bulletin aanmelden. Uitnodiging wel ontvangen, maar nog niet aangemeld? Dan is dit een reminder en kun ook jij je via dezelfde link aanmelden. Let goed op. De 16e editie is niet in november, zoals je van ons gewend bent, maar al op 4 oktober.
 
We wensen je veel leesplezier in deze nieuwe editie.
Vakdag: Save the date!
Of meld je direct aan


Dit jaar organiseren wij voor al onze klanten en relaties op dinsdag 4 oktober de 16e KWD Projectmanagement Vakdag. We gaan onze gasten weer op locatie in DeFabrique verwelkomen, zodat we naast veel interessante sessies ook weer kunnen netwerken en sparren met vakgenoten.

Thema
Het thema dit jaar is “Masterchefs - Een kijkje in de keuken van KWD” met sessies over o.a. projectstrategie, governance, Best Value projectmanagement, portfoliomanagement, maar vooral heel veel praktijkervaringen?

Meer informatie en aanmelden » 
Vakblad 16 ligt op de mat!
En voor iedereen online beschikbaar  
 

 
De 16e editie van het KWD Vakblad is beschikbaar en bij de geabonneerden ligt hij inmiddels op de deurmat.
 
Wil je het Vakblad digitaal of als papieren tijdschrift ontvangen en heb je niet eerder een aanvraag gedaan? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie van Henny Portman over de laatste editie of lees het vorige Vakblad volledig online.

Lees hier Vakblad nr. 16 » 
Kijkje in de keuken van KWD
Projectstrategie CanvasDe aftrap van een nieuw KWD-event 'Een kijkje in de keuken van KWD' is een feit. Eens per kwartaal gaan we met elkaar aan de slag met een aansprekend projectmanagement thema. Deze keer stond de workshop Projectstrategie Canvas centraal. Door de opzet kleinschalig te houden is er veel tijd voor interactie en kennisuitwisseling van best practices. En om kennis te maken met KWD als potentieel nieuwe werkgever.

Meer weten over dit kijkje in de keuken? 

Lees hier verder » 
Case story: Noordhoff Professional
Noordhoff Professional Method


Onze collega Dirk-Jan Peters is gevraagd de projectleiding op zich te nemen om de implementatiemethode binnen Noordhoff Professional te standaardiseren. Door consultancy en support mee te nemen in het proces, is Noordhoff nog beter voorbereid op invoering en support van de digitale leertechnologie die aan klanten wordt aangeboden. Door de invoering van de Noordhoff Professional Method is de werkwijze verbeterd en het projectportfolio beter beheersbaar geworden. Hierdoor sluit Noordhoff nog beter aan op de wensen van de klant.

Lees hier verder » 
Teambuilding: weg op eigen ei-land
Project met inhoud en plezier


Tijdens de KWD teambuilding bespreken wij niet alleen vakinhoudelijke zaken, maar maken wij ook plezier. Met een diverse groep aan KWD-ers is er altijd weer wat nieuws te leren over je collega’s en ontstaan er connecties die KWD als team naar een nieuw niveau brengen.
 
Benieuwd naar onze jaarlijkse teambuilding. 

Lees hier verder » 
Interview Henny Portman
Het zal me niet verbazen als we doorgroeien richting 500 modellen


Als projectmanager kun je te maken krijgen met organisaties die hun projecten via specifieke modellen willen organiseren. Door de diversiteit aan modellen die beschikbaar zijn, is het niet altijd makkelijk te beoordelen welk model het beste past bij de organisatie.
 
‘Het zal me niet verbazen als we doorgroeien richting 500 modellen’, zegt Henny Portman. Gaan we die 500 ook halen. 

Lees hier het antwoord » 
Werken bij KWD
Wij zoeken talentvolle collega's!


Heb jij je eerste sporen als leider verdiend en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.
Ik ben David Leeuwenburgh. Wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!
KWD-actueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
Wij volgen de Tour op de voet
Volg jij ons tijdens de Tour?Tijdens de Tour de France zijn wij weer te horen op NPO1 met onze nieuwe radiospot. Je kunt ons meerdere keren tijdens iedere etappe spotten.
 
Volg jij ons al op Linkedin?
Volg ons en blijf op de hoogte van KWD en ons vakgebied
 
De laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over project- en agilemanagement, KWD en de KWD’ers vind je op onze LinkedIn pagina. Volg ons en je blijft altijd op de hoogte.

Volg ons hier op Linkedin » 
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
KWD LinkedIn pagina
KWD Website
KWD YouTube kanaal
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl
Copyright © 2022 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp