Copy
KWD Bulletin 88  - juli 2021   Bekijk dit bulletin in je browser
Kennis smaakt naar meer!
Onze kennis KWD staat naast ‘Kunnen, Willen, Durven’, ook voor ‘Kennis Willen Delen’. In dit extra zomerbulletin, delen we graag onze kennis met je in verschillende smaken en vormen.
 
Meld je nu alvast aan voor onze hybride Vakdag 2021 ‘Agile beyond the hype’, schrijf je in voor één van onze leergangen of bestel een boekje uit de KWD-Reeks, waarmee je snel weer bij bent op ons gezamenlijke vakgebied: project-, programma- én agilemanagement.
 
En als je helemaal bij wilt blijven, abonneer je je op ons Vakblad Projectmanagement en agilemanagement. Online voor iedereen gratis beschikbaar en overal te lezen. Liever op papier ontvangen? Ook dat is mogelijk!

Veel leesplezier, geniet van de zomer en graag tot ziens op onze Vakdag 2021!
KWD Projectmanagement Vakdag 2021
Agile beyond the hype - 24 November 2021 - Reserveer nu alvast je plaats!Dit jaar organiseren wij op woensdag 24 november alweer onze 15e KWD Projectmanagement Vakdag. We gaan ervan uit dat we tegen die tijd gewoon weer gasten op locatie mogen verwelkomen en dat we naast veel interessante sessies ook weer kunnen netwerken en sparren met vakgenoten.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je zeker zijn en nu al jouw plaats reserveren? Druk op onderstaande knop voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Thema
Het thema dit jaar is ‘Agile beyond the hype’ met sessies over o.a. waarde in agile projecten, besturing in een agile omgeving, agile frameworks en voldoende aandacht voor praktijk casussen. Uiteraard zullen we ook aandacht besteden aan ‘het nieuwe normaal’ en het werken in hybride teams.

Sprekers
De keynote speaker deze dag is Jitske Kramer. Zij zal ingaan op de impact van de Coronapandemie op onze manier van werken. Naast Jitske zullen ook Rini van Solingen en Henny Portman optreden als spreker.
 
 
Leergang Agile Resultaatmanagement
Start 6 september 2021Wil je leren wat de verschillende agile methoden, concepten en technieken inhouden en hoe je deze kunt toepassen in jouw projecten? Al sinds 2015 faciliteert KWD de Leergang Agile Resultaatmanagement. Praktijkgericht, interactief en met de mogelijkheid om je te certificeren als Scrummaster en PMI Agile Certified Practitioner. Een pittige certificering waar je zonder onze leergang niet snel doorheen komt.
 
Voor de leergang die start op 6 september, is inschrijving nog mogelijk. Meer informatie of je direct inschrijven?

Lees hier verder » 
Leergang PM Baas : uniek in projectmanagementland
Start in januari 2022 - inschrijving is nu geopendDe unieke KWD leergang PM baas start weer in januari 2022. Nergens anders vind je een leergang die speciaal bedoeld is voor managers die leidinggeven aan project- en agilemanagers. Samen met leidinggevenden uit andere bedrijven ga je een ontwikkeltraject doorlopen in zeven sessies. Naast aandacht voor generieke leerdoelen, is er veel ruimte voor interactie, kennisdelen met collega’s en kun je natuurlijk ook jouw specifieke leerdoelen inbrengen.  
 
De 13e leergang PM baas start in januari 2022 en je kunt je vanaf nu inschrijven. Meer informatie of je direct inschrijven?

Lees hier verder » 
De KWD-Reeks
Snel kennis bijtanken met praktijkgerichte boekjes


KWD onderzoekt samen met bedrijven en universiteiten relevante vraagstukken op het gebied van projectmanagement. Dit combineren we met de enorme praktijkervaring van onze eigen medewerkers én die van onze klanten. De resultaten publiceren we in de vorm van praktijkgerichte boekjes.
 
Wil je snel jouw kennis (weer) op niveau brengen, kijk dan eens op onze boekenpagina. Ook interessant voor ná de zomervakantie!
                                                                                                                                                                     
Heb je ze allemaal al in bezit? Dan heb je in ieder geval nog iets om naar uit te kijken: ons nieuwste boekje presenteren we later dit jaar, in combinatie met onze Vakdag 2022.
Vakblad 13
Voor iedereen online beschikbaar  
 

De 13e editie van het KWD Vakblad is alweer verzonden en is ook online beschikbaar. Wil je deze ook op papier ontvangen en heb je dit niet eerder aangevraagd? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie over de laatste editie.
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2021 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp