Copy
KWD Bulletin 86  - mei 2021   Bekijk dit bulletin in je browser
Keihard aan het werk
Intro Velen hebben de meivakantie aangegrepen om er tussenuit te gaan. Vakantieparken zaten bomvol. ‘We’ hadden het blijkbaar echt even nodig. Een tussenstap naar een zomervakantie waar weer veel meer mogelijk zal zijn. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om Europa weer op geel te krijgen om zo iedereen weer in de gelegenheid te stellen op vakantie te gaan. Het coronapaspoort gaat er in ieder geval komen. Bijna, nog even geduld.
 
Wij werken ondertussen bij onze klanten keihard om alle projecten die ons zijn toegewezen tot een succes te brengen. In dit bulletin lees je hoe we een professionaliseringstraject succesvol hebben afgerond. We ‘doen’ niet alleen grote projecten bij klanten, ook de KWD Vakdag is een groot project waar hard aan wordt gewerkt; check de ‘Save the date’.
 
Heel veel leesplezier!
KWD Projectmanagement Vakdag 2021
Agile beyond the hype - 24 November 2021 - Save the Date!Dit jaar organiseren wij op woensdag 24 november alweer onze 15e KWD Projectmanagement Vakdag. We gaan er voorlopig van uit dat we tegen die tijd gewoon weer gasten op locatie mogen verwelkomen en dat we naast veel interessante sessies ook weer gewoon kunnen netwerken en sparren met vakgenoten. Het thema dit jaar is ‘Agile beyond the hype’ met sessies over o.a. waarde in agile projecten, besturing in een agile omgeving, agile frameworks en praktijk casi. Uiteraard zullen we ook aandacht besteden aan ‘het nieuwe normaal’ en het werken in hybride teams. De keynote speaker deze dag is Jitske Kramer en ook zij zal ingaan op de impact van de Coronapandemie op onze manier van werken.

Binnenkort sturen we de persoonlijke uitnodigingen, maar reserveer 24 november alvast in je agenda. Wil je nu al jouw plaats reserveren? Stuur dan een e-mail naar: pmvakdag@kwdrm.nl met je naam, functie en organisatie. Wil je collega ook graag deelnemen? Laat dat dan even weten en stuur ook zijn of haar gegevens mee.
Vakblad 13
Voor iedereen binnenkort online beschikbaar  
 

De 13e editie van het KWD Vakblad komt binnenkort weer online beschikbaar. Wil je hem ook op papier ontvangen en heb je dit nog nooit aangevraagd? Vraag het Vakblad dan hier aan.

Voor een impressie lees je hier de recensie over de laatste editie.
Case: professionaliseren van projecten
Van nulmeting tot resultaatWaternet heeft KWD gevraagd een onafhankelijke nulmeting op de projecten en projectorganisatie te doen. Als uitkomst werd een advies gevraagd wat er gedaan moet worden om de pijnpunten te verbeteren in combinatie met een implementatie advies. Er is gestart met het realiseren van een onafhankelijk beeld over de stand van zaken van de belangrijkste Waternet projecten bij de twee afdelingen Projecten en Leidingwerken.

Benieuwd naar het resultaat van die nulmeting door collega Mathijs?

Lees hier verder » 
Nul mislukkingen voor Business Owners
Het 9e deel in de KWD-reeksBusiness Owners opereren in een hybride wereld met verschillende organisatievormen en willen wendbaar zijn, waarde toevoegen en bovenal: succes hebben. Business Owners zien daarom dat ze effectief vorm en sturing moeten geven aan projecten en zelf(s) moeten ingrijpen in projecten als dat nodig is. Ook dus in agile projecten, maar mag een Business Owner zich daarmee bemoeien? En hoe dan?

Lees hier alles over in deel 9 van de KWD-reeks.

Lees hier verder » 
Werken bij KWD
Wij zoeken talentvolle collega's!


Heb jij je eerste sporen als leider verdiend en wil je verder groeien door het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? KWD is op zoek naar jonge talenten. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel in projectmanagement als in Agile rollen.
Ik ben David Leeuwenburgh. Wat mij aantrok om bij KWD te komen werken is de liefde voor het vak en de ruimte die ik krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Bekijk wat KWD voor jou kan betekenen op werkenbijkwd.nl. Neem contact met mij op als je interesse hebt om je ook verder te ontwikkelen. Ik bekijk graag met jou samen de mogelijkheden!
KWD-ActueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 

Leergang Agile Resultaatmanagement
Start weer na de zomervakantie
 


In 2015 zijn we gestart met de Leergang Agile Resultaatmanagement. Fysiek met twaalf deelnemers in één ruimte? Je kunt het je bijna niet meer voorstellen. Door corona hebben we twaalf online sessies gedaan en alle deelnemers zijn opgegaan voor het scrum master certificaat. En degenen die dat wilden, hebben ook het PMI ACP certificaat gehaald. Een pittig certificaat waar je zonder onze leergang niet doorheen komt. We hebben inmiddels veel geleerd en werken aan de opzet van de komende leergang die start in september 2021.
 
Meer informatie of je direct inschrijven? Klik hier
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2021 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp