Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 35
31 MRT '16
IPMA
WORKSHOP 1
WORKSHOP 2
BLOG
CASE STORY
KWD-ACTUEEL
BETERE PROJECTEN VOOR EEN BETERE WERELD
Op 19 april vindt alweer de 12e IPMA Projectmanagement Parade plaats. Het thema hiervan is op vele manieren uitlegbaar en levert een interessant en gevarieerd programma op.
Van workshops tot Open Theater en van De Kracht van Hersenen tot die van het PMO. Dit keer staat ons bulletin in het teken van de Projectmanagement Parade en haar thema. Klik hier voor het programma.
IPMA PROJECTMANAGEMENT PARADE
Betere projecten voor een betere wereld?
KWD’ers werken voortdurend aan betere projecten en delen hun kennis graag.
Ook dit jaar is KWD weer als partner aanwezig met een stand en de boekjes uit de KWD Reeks. Lees in dit bulletin meer over de twee inspirerende break-out sessies die wij deze dag verzorgen: Apemanagement en Geen praatjes maar plaatjes! We zien je graag op 19 april in het NBC te Nieuwegein. 
WORKSHOP APEMANAGEMENT
Gorilla of Baviaan?
Welk gedrag vertoon jij? Betere projecten zijn onlosmakelijk verbonden met het gedrag van mensen en hun samenwerking. 
De rol van een projectmanager in een Agile project is geheel anders dan in een Prince2 omgeving. Wat is jouw plek op de apenrots en welk gedrag vertoon jij? Ben jij geschikt als Agile projectmanager? Ervaar het zelf in deze leuke en leerzame workshop tijdens de IPMA Projectmanagement Parade.
Lees meer
GEEN PRAATJES MAAR PLAATJES
Een plaatje zegt meer...
We kennen allemaal de ellenlange PowerPoint presentaties met pagina’s vol tekst, maar waarom gebruiken we niet vaker plaatjes?
Iedereen kent de kracht van plaatjes. Op de IPMA Projectmanagement Parade verzorgt KWD samen met Buro Brand een workshop waarin je meer leert over de kracht van plaatjes en dit ook ervaart door er zelf mee aan de slag te gaan. Alvast meer weten?
Lees meer
WAT IS DAT NOU, EEN BETER PROJECT?
Voor betere projecten hebben we ook betere projectmanagers nodig en dit zijn niet de projectmanagers die het beste het boekje volgen.
Want nog belangrijker dan methoden en technieken is de aanpak van ervaren projectmanagers. Lees hierover meer in deze blog.
Lees meer
GEZAMENLIJK MOBILITEITSPLATFORM
Hoe implementeer je een generiek mobiliteitsplatform binnen een organisatie waarin de verschillende onderdelen niet gewend zijn om samen te werken? 
Het kiezen van zo’n platform is het probleem niet, het laten accepteren hiervan des te meer. Mensen samenbrengen en samen laten werken is dan essentieel. Lees hoe KWD’er Patrick van Delft dit heeft gedaan. 
Lees meer
KWD-ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

De eerste KWD PM Game open inschrijving was op 21 maart bij KWD in Nieuwegein en leverde veel enthousiaste reacties op zoals 'je ziet verschillende talenten van jezelf waarvan je niet wist dat je ze in je had'. Zelf ook ervaren? Lees meer. Een in-company PM Game organiseren is ook mogelijk.
En opnieuw verwelkomen we nieuwe collega’s: Jaap Stoppels en San Han.
- Jaap heeft ruime ervaring als project- en lijnmanager die techniek en mensen bij elkaar brengt en lastige beslissingen met draagvlak weet door te voeren. 
- San heeft een achtergrond als interim-, programma- en projectmanager en excelleert als er veel strijdige belangen zijn.

Werken bij KWD is onze klanten helpen met betere projecten en daarmee bouwen aan een betere wereld. Maar werken bij KWD is ook leuke dingen doen naast het werk zoals samen skiën.
Interesse in een carrière bij KWD? 

OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
Onze mensen
KWD Bulletin
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.