Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 21, 27 NOV '14
IN BEELD
KWD BOEK
PM APP
QUOTES
TENSLOTTE
CONTACT
KWD PROJECTMANAGEMENT VAKDAG 2014
"Eindelijk een dag met aandacht voor wat de belangrijkste factor is in projectmanagement: de mens. Als dat het slagingspercentage van
projecten niet omhoog stuwt…….!”

Dion Kotteman, Rijks CIO, was keynote speaker op de KWD Projectmanagement Vakdag 2014, 11 november in De Fabrique in Utrecht. Met als thema ‘Het politieke spel rondom projecten’ trok deze een recordaantal bezoekers: bijna 300 deelnemers. Dit bulletin stelt hen centraal, en blikt terug op een interessante en enerverende dag. Veel leesplezier!

 
VAKDAG IN BEELD
Een sfeerimpressie van de KWD Projectmanagement Vakdag 2014. Meer foto’s en informatie: Klik op ‘Lees meer’.
 

Lees meer
PROJECTPOLITIEK
In het reilen en zeilen van projecten is meestal ook een politieke dimensie aanwezig, iets waar niet iedere projectleider bewust en effectief mee omgaat. 
Om te voorkomen dat de projectpolitiek een negatief effect heeft op jouw project, is het belangrijk om je ervan bewust te zijn dat jij als projectmanager ook een rol hierin speelt. Tijdens de Projectmanagement Vakdag 2014 lanceerde KWD het nieuwste boek in de KWD-reeks ‘voor en door projectmanagers’. Deel 4 gaat over Projectpolitiek, en geeft je handvatten om beter met dit fenomeen om te gaan.

Heb je dit boek nog niet, vraag het dan aan via onderstaande link. 
Lees meer
De KWD reeks
KWD ONTWIKKELT APP
Met een stevige knipoog naar een andere trendsetter werd het inhoudelijke deel van de Projectmanagement Vakdag afgesloten met de lancering
van de KWD Projectmanagement App, onze nieuwste tool in het kader van ‘kennis willen delen’.
De KWD Projectmanagement App geeft je een objectief beeld en advies over de succesfactoren van je project. Of je nu projectmanager, opdrachtgever, stuurgroeplid of projectmanagersbaas bent, deze App geeft je grip op succes!

 
Lees meer
BEZOEKERS AAN HET WOORD...
Ook dit jaar vroegen wij onze gasten na afloop een evaluatie over de KWD Projectmanagement Vakdag 2014 in te vullen. 
 
In 2013 organiseerden we voor de eerste keer een Vakdag XL ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum, waarbij we een dikke 8 als rapportcijfer kregen. Lukte het KWD in 2014 om die score te evenaren? En, wat was de mening van de bezoekers over deze Vakdag?
 
Lees meer
DANK AAN U!
We kijken met alle medewerkers van KWD terug op een bijzonder geslaagde 2014 editie van onze Projectmanagement Vakdag!
Wij hebben genoten van de enthousiaste deelnemers, de vakinhoudelijke discussies en de contacten die we ieder jaar weer opnieuw aanhalen en nieuwe gezichten die we mogen verwelkomen.

Ook in 2015 zal er weer een KWD Projectmanagement Vakdag worden georganiseerd. We zullen er alles aan doen om het succes van 2014 te evenaren en zo mogelijk te overtreffen!

 

Eén van de parallelsessies in uw organisatie ?
Ben je op zoek naar een passende invulling voor je projectmanagement vakgroep? Of wil je het projectmanagement binnen je organisatie een stimulans geven?

De parallelsessies die we hebben ontwikkeld voor de Projectmanagement Vakdag zijn ook geschikt om bij jou te houden!

Interesse in de parallelsessie over Het Politieke Spel en Ik, de dilemma’s uit de Case Bouwval Gezocht of één van de presentaties van eerdere edities, neem dan contact met ons op via onderstaande link.
Informatie over een sessie aanvragen
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
KWD Informeel
KWD Bulletins
Onze mensen
Opdrachtgevers
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.