Copy
KWD Bulletin 75  - april 2020   Bekijk dit bulletin in je browser
#BlijfThuis werken
Intro We werken nu al zes weken veelal vanuit huis. Er moet ontzettend veel georganiseerd worden om werk, kinderen, huishouden en al het andere georganiseerd te krijgen. Makkie voor iedereen die dit bulletin leest, zou je zeggen. Of blijkt nu dat het bij de projectprofessional thuis net zo is als bij de schilder, timmerman of de tuinman…?
 
Premier Rutte heeft nogmaals aangekondigd dat ‘1,5 meter’ het nieuwe normaal is. In een ‘1,5 meter samenleving’ lijkt het lastig reizen. In het OV zit je te dicht op elkaar, dus je stapt in de auto en komt in de file. Kortom: thuis blijven werken! Hoe blijf je dat organiseren? In het vorige bulletin en via onze LinkedIn pagina, gaven we je eerder al tips en trucs. Ook in dit bulletin weer een aantal tips om je op weg te helpen.
 
Veel leesplezier!
Case: migratie naar de Cloud
Thuiszorgorganisatie
 


Er is nog nooit zo massaal thuisgewerkt als nu. Als je als organisatie je applicaties en data maximaal ontsloten wilt hebben, dan is een migratie naar de Cloud een voor de hand liggende strategie. Bovendien is het veelal een kostenbesparende maatregel! De thuiszorgorganisatie in deze case story heeft dit onder leiding van collega Ferdy Meijboom gerealiseerd.
 
Lees hier verder » 
Het 1,5 meter team
Uit het dagboek van Karel, IT projectmanager
Na de eerste opstartproblemen na de Covid-19 beperkingen, wenden we snel aan het thuiswerken. Ook collega’s die altijd sceptisch waren en dachten dat dat bij ons op kantoor niet kan, zijn nu ‘om’. En met een nieuwe 1,5 meter samenleving, hebben we de volgende uitdaging te pakken: hoe ziet ons (thuis)kantoor er in de toekomst uit?

Dit is een speciale aflevering uit de serie agile dagboeken van Karel, IT projectmanager. Wil je de hele serie lezen, start dan hier.

Lees hier verder » 
Opschalen van Agile
Sturen op een Agile ontwikkelstraat
Het opschalen van Agile, is in de praktijk best een uitdaging. Er zijn natuurlijk frameworks zoals SAFe om daarbij te helpen, maar waarop stuur je nu precies in de praktijk? In dit artikel een samenvatting van ervaring opgedaan in de praktijk van KWD. 

Lees hier verder » 
Vakblad Projectmanagement en agilemanagement
10e editie! Voor iedereen digitaal beschikbaar!Eind mei verschijnt alweer de 10e editie van het Vakblad Projectmanagement en Agilemanagement. Dat is een heel mooie mijlpaal. Daarom willen we deze editie aan iedereen beschikbaar stellen en dat doen we middels een digitale uitgave.
 
Krijg je het tijdschrift nog niet in de bus, maar wil je wel deze digitale versie ontvangen en in de toekomst ook het tijdschrift?
 
Vraag het Vakblad nu hier aan.
KWD Buiten Bedrijf
KWD Skiweekend – vlak voor de COVID-19 maatregelenBinnen KWD is het al vele jaren gebruikelijk om met een groep enthousiaste collega’s een lang weekend te gaan skiën, met als doel om de onderlinge band te versterken. In de regel is zo’n weekend volop pret en plezier, weinig slapen, veel buiten zijn en af en toe hoort daar ook een (uiteraard bescheiden) drankje bij… Dit jaar liep het anders.

Lees hier verder » 
Werken bij KWD
Wij zoeken resultaatmanagers!Ik ben Rob Develing, 37 jaar, ik werk als resultaatmanager bij KWD en ben op zoek naar collega’s. Ik realiseer projecten vanuit mijn persoonlijke drive en motivatie. Met mijn team waarde toevoegen voor klanten; daar haal ik voldoening uit. Ik ben bij KWD gaan werken omdat ik veel waarde hecht aan mijn persoonlijke groei en het ontwikkelen van mijn vakmanschap. Ik kan, wil en durf, vandaar KWD. Lees mijn persoonlijke verhaal op werkenbijkwd.nl
 
Wil jij mijn collega worden? Beschik jij over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, als project-, programma- of agilemanager? Neem dan contact met mij op!
KWD-ActueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 

KWD Leergang Agile Resultaatmanagement
Start 8 september - indien nodig volledig 'Corona proof' 
De succesvolle KWD leergang Agile Resultaatmanagement, gaat op 8 september weer van start. Vorige edities werden door de deelnemers beoordeeld met een 8 en daar zijn we trots op! Je leert de Agile methoden, concepten en technieken en hoe je deze kunt toepassen in jouw projecten. Optioneel is het behalen van de certificering als Scrummaster en het PMI-ACP (Agile Certified Practitioner) certificaat. Of je daadwerkelijk examen doet, bepaal je zelf.
 
De leergang is bij KWD op kantoor, maar indien nodig doen we alles digitaal.

Schrijf je hier direct in.
 

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2020 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp