Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 39
30 SEPTEMBER '16
KWD-REEKS
KENNIS WILLEN DELEN
ARTIKEL
CASE STORY
KWD-ACTUEEL
RESULTAATMANAGEMENT
Resultaatmanagement is onze stijl om je van dienst te zijn. De focus van KWD’ers ligt op het halen van resultaat. 
Op een pragmatische, hands-on manier waarbij methoden en technieken hulpmiddelen zijn. Maar resultaatmanagement is nog veel breder. In dit bulletin informeren we je over wat we de komende tijd voor je in petto hebben en hebben we een collega gevraagd hoe hij over dit thema denkt.
We wensen je veel leesplezier toe!
NIEUW IN DE KWD-REEKS: RESULTAATMANAGEMENT
De afgelopen jaren hebben we ons niet gewaagd aan een boekje over resultaatmanagement.
Simpelweg omdat het best ingewikkeld is om hier een helder en praktisch beeld van te schetsen. Maar we hebben toch de uitdaging opgepakt. In dit boek brengen we ‘harde’ instrumenten uit de projectmanagementwereld en de soft skills uit de gedragswereld bij elkaar.
Over een paar weken kun je deze nieuwste telg uit de KWD-reeks in je bezit krijgen. In ons bulletin van november vertellen wij hoe.
PROJECTMANAGEMENT VAKDAG: IK WIL RESULTAAT!
Onze vakdag, op 8 november, staat dit jaar in het teken van resultaatmanagement.
We willen allemaal een geweldig resultaat behalen en beseffen tegelijkertijd dat we onderweg vele hobbels zullen tegenkomen. Wat heb je als projectmanager nodig om resultaat te boeken? Hoe bereik je dit resultaat? Deze vragen, en nog veel meer, staan centraal tijdens de vakdag voor genodigden. Heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Vraag hier dan naar bij je KWD relatie of neem contact met ons op via: pmvakdag@kwdrm.nl.
LEERGANG PM BAAS
Veel trainingen en opleidingen op het gebied van projectmanagement zijn bedoeld voor projectmanagers.
Soms wordt een training aangeboden voor opdrachtgevers.Maar hoe zit het met de manager van de projectmanagers? Al een aantal jaren verzorgen wij een opleiding voor PM Bazen. Daar leer je als manager van projectmanagers, samen met collega managers, jouw projectsucces te verbeteren en vergroot je jouw netwerk.
Wil je meer informatie of direct inschrijven? Klik hier
RESULTAATMANAGEMENT = STUREN OP RESULTAAT
Is resultaatmanagement wel hetzelfde als sturen op resultaat? En hoe doe je dat dan, sturen op resultaat? 
Hoe denk jij over resultaatmanagement en hoe stuur jij op resultaat? Met dit artikel willen we je stimuleren om hierover na te denken. Wij hebben collega Wim Schuurmans gevraagd hoe hij denkt over resultaatmanagement, benieuwd naar zijn visie? 
Lees het hier
PROGRAMMA VOICE OVER LTE (VoLTE)
KPN is met het oog op de toekomst gestart met een programma dat bellen ‘over internet’ naar de mobiele wereld haalt. 
Eén van de projecten om dit te realiseren liep niet goed. Richard  van ’t Noordende werd gevraagd om het project over te nemen. De besturing van het project is verbeterd en er is een realistisch beeld gevormd over de haalbaarheid van de plannen.
Benieuwd hoe Richard dat heeft aangepakt?
Lees het hier
KWD-ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

Workshops/in-house leergangen/masterclasses
Wij verzorgen geregeld leergangen, workshops en masterclasses bij onze klanten. Onlangs zelfs een interne vakdag over vakmanschap projectmanagement bij Waternet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Klik hier.

Nieuwe collega's 
Leuke collega kun je er niet genoeg van hebben. Een korte introductie van twee nieuwe collega’s die onlangs zijn gestart.
Pascal Feddema is op 15 augustus bij KWD gestart. Hij heeft de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan in projectmanagement, lijn-/servicemanagement en consultancy in complexe internationale omgevingen.
Op 1 september is Saskia Giebels in dienst getreden. Saskia heeft 16 jaar ervaring als projectmanager, zowel in IT- als in bedrijfsbrede projecten. Ze kijkt er naar uit om voor klanten van KWD mooie, relevante, complexe projecten uit te voeren.
Per 19 september is Annelot Verbruggen gestart bij KWD. Annelot studeert aan de TU in Delft ‘Construction management and engineering’ en gaat bij KWD voor haar Master afstuderen op het onderwerp: Agile. Zij weet zich complexe situaties snel eigen te maken en wij zijn benieuwd hoe zij daarmee Agile kan toepassen op haar vakgebied.

IPMA-B
Op 19 augustus hebben weer 2 KWD’ers hun IPMA-B certificering behaald: Gert-Jan van Rie en Daniel Verhoop
Werken bij...
KWD is niet alleen hard werken in mooie opdrachten. Er is ook tijd voor ontspanning. Ook dit jaar gaan we weer samen op stap: bestemming Verona. Naast een aantal zakelijke items is er ook volop aandacht voor ontspanning en leuke activiteiten.
Wil jij onze nieuwe collega worden?  Volg deze link

Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
Onze mensen
KWD Bulletin
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KWD Resultaatmanagement · Edisonbaan 15 · Nieuwegein, Utrecht 3439 MN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp