Copy
KWD Bulletin 69  - oktober 2019   Bekijk dit bulletin in je browser
Agile Next Level
Intro Dinsdag 12 november 2019 vindt, van 13:00 tot 20:00 in DeFabrique in Utrecht, alweer de 13e editie van de KWD Projectmanagement Vakdag plaats. Heb jij je al ingeschreven? Voor de teaser van de vakdag en meer informatie over hoe je je kunt aanmelden, klik je hier.
 
Verder in dit bulletin vind je onder andere meer informatie over de nieuwste editie van het Vakblad Projectmanagement en een nieuwe ‘vaste’ column: KWD Buiten Bedrijf. Daarin nemen we je mee in wat KWD’ers nog meer beweegt dan ons dagelijks werk.
 
We wensen je weer veel leesplezier en graag tot 12 november op onze Vakdag! 
Vakblad Projectmanagement
Nieuwste editie ontvangen?De 8e editie van het Vakblad Projectmanagement valt begin november in de bus bij alle abonnees. Thema’s van deze editie: onzekerheden en risico’s. De eerste zeven edities van het Vakblad Projectmanagement zijn met veel enthousiasme ontvangen en gelezen. Vormgeving en inhoud scoren hoog. Wil je dat het Vakblad ook drie keer per jaar gratis bij jou op de deurmat valt? Vraag hem nu hier aan
 
Bekijk de teaser voor een sneakpeak of lees hier de review van Henny Portman.
KWD Buiten bedrijf
Jaarlijkse teambuilding


Twee dagen los van projecten, agenda’s, deadlines en even alleen maar aandacht voor elkaar. Tijd om weer eens te praten over andere zaken dan werk, in een omgeving die het samenzijn en het onderlinge contact volop mogelijk maakt.
 
Lees hier wat voor leuks we zoal gedaan hebben.
KWD Column - John Hermarij
LEID de Agile Evolutie, de volgende stap
Waarom was Agile ook al weer nodig? Was het niet om organisaties meer ontvankelijk voor snelle veranderingen te maken, om continu van waarde te zijn voor klanten? Om mee te bewegen met de veranderde omgeving? We worden Agile om ons doorlopend te kunnen aanpassen. Maar, de titel van deze blog verraadt het al, we realiseren ons dat we een volgende stap moeten zetten en toch aarzelen we daarmee.
 
Welke stap dat is? Lees verder.
Verandermanagement...
...onderdeel van Resultaatmanagement


In het verleden werd het opleveren van een product vaak als gewenst resultaat gezien. Tegenwoordig zijn het meer en meer organisatiedoelstellingen en meetbare benefits.
Die doelstellingen en benefits zijn alleen te behalen als het opgeleverde product ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Dat vereist meer aandacht voor de implementatiefase en dat verandermanagement geïntegreerd moet worden in de aanpak. Veranderen en verandermanagement vraagt continue aandacht.
 
Het Veranderlemniscaat kan daarbij ondersteunen, lees daar hier meer over.
Dagboek van een agile transiteur
Uit het dagboek van Karel, IT projectmanager
Deze keer worstelt Karel met architectuur in een organisatie die snel wil leveren. De markt verandert sneller dan verwacht en er moet sneller opgeleverd worden, maar hoe?
 
Dit is deel 10 uit de serie agile dagboeken van Karel, IT projectmanager en Charmaine, agile transformateur. Wil je de hele serie lezen, start dan hier. Worstel je zelf met Agile gerelateerde vragen? Mail die dan naar redactie@kwdrm.nl
 
Lees hier verder.
Werken bij KWD
WIJ ZOEKEN COLLEGA'S!!!Ik ben Rob Develing, 36 jaar, ik werk als resultaatmanager bij KWD en ben op zoek naar collega’s. Ik realiseer projecten vanuit mijn persoonlijke drive en motivatie. Met mijn team waarde toevoegen voor klanten; daar haal ik voldoening uit. Ik ben bij KWD gaan werken omdat ik veel waarde hecht aan mijn persoonlijke groei en het ontwikkelen van mijn vakmanschap. Ik kan, wil en durf, vandaar KWD. Lees mijn persoonlijke verhaal op werkenbijkwd.nl
 
Wil jij mijn collega worden, beschik jij over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring? Neem dan contact met mij op!
KWD-ActueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
 

Leergang PM Baas©: uniek in projectmanagementland!Wil jij, als leidinggevende van projectmanagement professionals, het succes van projecten in jouw organisatie verbeteren? De KWD leergang PM Baas, helpt je hieraan richting te geven. Samen met leidinggevenden uit andere bedrijven ga je een ontwikkeltraject doorlopen in zeven middag/avond sessies. 
 
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: De projectmanagersbaas, wie is dat? Projectmanagement professionaliseren in de praktijk? Invulling van de rol van de PM Baas en het afdelingsplan. Goede projectmanagers: selecteren, begeleiden en ontwikkelen. Sturen op opdrachtgever, stuurgroep en projectsucces. En, uiteraard, de besturing van Agile projecten: wat betekent dat?
 
Interesse of direct inschrijven? Hier vind je meer informatie.
 

KWD Projectmanagement Vakdag: hét projectmanagement event van het jaar!

Heb jij je nog niet aangemeld? Neem dan contact op met jouw KWD relatie of klik hier.

.


Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2019 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp