Copy
KWD Bulletin 50  - oktober 2017   Bekijk dit bulletin in je browser
Leveranciers of vrienden
Intro Zou het niet mooi zijn als jouw leveranciers zich gedragen als vriend? Vrienden die je helpen om goede projectresultaten neer te zetten en die met je meedenken. Vrienden die niet voor ieder wissewasje extra geld vragen maar samen met jou verantwoordelijk zijn voor resultaat. Zou het niet mooi zijn om daar meer over te weten te komen? Kom dan naar de KWD Projectmanagement Vakdag op 14 november met als thema ‘Leveranciersmanagement’. Hoe je je kunt aanmelden lees je verderop in dit bulletin.

Verder in dit bulletin o.a. informatie over de Leergang Agile resultaatmanagement, de aankondiging van het nieuwe boekje in de KWD-reeks en aandacht voor topprestaties van KWD’ers in de bergen.

We wensen je veel leesplezier toe!
11e Projectmanagement Vakdag 
ICT-leverancier: van vijand naar vriend ICT-leverancier: van vijand naar vriend 
Of je nou geïnteresseerd bent in hoe Best Value Projectmanagement de samenwerking met je leveranciers kan verbeteren of juist in samenwerking door contractmanagement, je vindt het tijdens de KWD Projectmanagement Vakdag. Net zoals leveranciers die het beter (denken te) weten en een forumdiscussie over de veranderende samenwerking tussen opdrachtgevers en leveranciers. Nieuw dit jaar zijn de Best Practice Markt en de themasessies waaruit je kunt kiezen.

Er zijn inmiddels meer dan 300 aanmeldingen van ruim 100 verschillende organisaties. Last minute aanmeldingen zijn nog welkom dus wil je je alsnog aanmelden? Neem dan direct contact op met je KWD relatie of meld je aan via pmvakdag@kwdrm.nl.

Klik hier voor meer informatie en om de trailer te bekijken.
Kennis Willen Delen
Nieuw boekje in de KWD-reeks Veel organisaties kopen delen van hun ICT in bij leveranciers. De relatie tussen opdrachtgever en ICT-leverancier die hieruit ontstaat is vaak problematisch. In het nieuwe boekje uit de KWD-reeks geven we opdrachtgever, projectmanager, leverancier en inkoper handvatten om sourcing succesvol te laten verlopen.

Interesse in dit nieuwe boek? Kom dan naar de KWD Projectmanagement Vakdag, vraag er naar bij je KWD-relatie of houd de pagina met al onze uitgaven in de gaten. Je kunt hier ook de andere delen van de KWD-reeks bestellen.

Interesse? Klik hier.
KWD-blog
Minder mensen / meer werkAls er op één gebied al sinds jaar en dag gebruik wordt gemaakt van leveranciers is het bij GWW-projecten. Opdrachtgevers van deze projecten, de overheden, staan tegelijkertijd voor de uitdaging het aantal mensen in eigen dienst te beperken. En uiteraard moet voorkomen worden dat zij afscheid nemen van mensen die zij dan via een omweg weer inhuren.

Hoe zij deze uitdagingen aangaan, lees je hier
KWD-Blog
Toppers in de bergenKWD-ers hebben allemaal passie: voor hun werk èn privé. Dat dat op privé-gebied heel verschillend is, is te verwachten. Passie, gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken KWD-ers. Dat zij hier ook privé ver in gaan, blijkt wel uit de persoonlijke verhalen van 3 KWD-ers die deze zomer topprestaties in de bergen hebben geleverd.

Emil die bergetappes fietste met zijn vriendin, Bas die beachvolleybalwedstrijden in Gstaad (!) floot en Gert-Jan die bergtoppen heeft bedwongen. 
KWD-Column - John Hermarij
Uitbesteden en de Hollandse ziekteWaarom hebben we eigenlijk leveranciers nodig? Is het niet zo dat we veel te veel hebben geoutsourcet en daarmee ook de controle en de binding met onze klanten kwijtraken? En hebben we niet een heleboel ellende over ons zelf afgeroepen met al dat management in onze organisaties?

Lees verder hoe John Hermarij tegen de symptomen van uitbesteding aankijkt die hij samenvat onder de noemer ‘de Hollandse ziekte’.

Lees verder
Werken bij KWD
Wij zoeken collega's!!!KWD is voortdurend op zoek naar toppers. Projectmanagement professionals die zich herkennen in onze missie en een bijdrage willen leveren aan het verdiepen en uitdragen van ons vakmanschap. Die samen met collega’s Kennis Willen Delen, met elkaar én met onze klanten.

Hebben wij je interesse gewekt? Check dan onze website: werkenbijkwd.nl of kom nadere kennis met ons maken tijdens de KWD Projectmanagement Vakdag.
KWD-ActueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
Leergang Agile Resultaatmanagement
Op 16 januari 2018 start er weer een Leergang Agile resultaatmanagement op kantoor bij KWD in Nieuwegein. Het doel van de leergang is dat je na deelname de Agile methoden, concepten en technieken hebt geleerd en toe kunt passen in je werkzaamheden als resultaatmanager voor projecten. Optioneel onderdeel van de leergang is het behalen van de certificering als Scrummaster en het PMI ACP certificaat. Tijdens de leergang komen de vereisten van deze certificering uitgebreid aan bod.

Meer informatie of aanmelden? Lees hier verder.
 
Vernieuwing website
KWD staat voor Kunnen – Willen – Durven én voor Kennis – Willen – Delen. Dat delen doen we o.a. via onze website en hierbij hebben we geluisterd naar onze bezoekers. De menustructuur is aangepast zodat onze kennis sneller en eenvoudiger gevonden kan worden. Prominent in de navigatie bovenin vind je nu ‘Onze kennis’. Daaronder de KWD-reeks, ons vakblad, leergangen en workshops én onze kennisthema’s. Voldoende om snel een kijkje te nemen en regelmatig naar terug te keren.

Lees hier verder.
 
Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2017 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp