Copy
Klik hier wanneer u deze digitale nieuwsbrief niet goed kunt lezen/openen.
KWD
NUMMER 34, 26 FEB '16
GAME
MASTERCLASS
COLUMN
CASE STORY
KWD-ACTUEEL
BUSINESS EN IT, SAMEN IN VERANDERING
Business en IT zijn constant in beweging, de samenwerking verloopt niet altijd vlekkeloos.
Een collega is bij de gemeente Amsterdam programmamanager om de volledige informatievoorziening te vernieuwen. In zijn programma gaat alles op de schop.
 
Door Agile juist toe te passen zou een verandering beter gefaciliteerd worden. Dat dit niet altijd het geval is, lees je in dit bulletin. 
DE KWD PM-GAME
Waar sta JIJ in je ontwikkeling?
KWD heeft een unieke Projectmanagement assessmentgame ontwikkeld.
Na het spelen van de game krijg je persoonlijke feedback van professionals die input geven voor jouw ontwikkelplan. Investeer op 21 maart in jouw ontwikkeling; de kosten bedragen €750,-. Schrijf je nu in want: vol is vol!
Klik hier om je in te schrijven
AGILE MASTERCLASS
Transitie van een traditionele naar een Agile omgeving
Velen zien Agile als DE nieuwe PM methode. Agile is echter geen methode maar een manier van werken waarbij een andere houding en gedrag noodzakelijk zijn.
 
Wij bieden een Agile masterclass aan waarin we aan de hand van vooroordelen en misverstanden de Agile kernconcepten uitleggen.
Lees meer
AGILE: VERGEET DE BUSINESS NIET
De product owner vertegenwoordigt weliswaar de business, maar...
is niet per definitie de aangewezen persoon om een eindproduct ook te implementeren. Die impliciete verwachting is er vaak wel. Lees verder voor enkele praktische inzichten.
Klik hier
BELASTING IN NIEUW JASJE
Vernieuwing van informatievoorziening, noodzaak!
Nadat in 2013 miljoenen euro’s teveel zijn uitgekeerd aan de WKB, besluit de gemeenteraad van Amsterdam het onderdeel Belastingen te reorganiseren. Het 20 jaar oude NeoTAX wordt vervangen. De urgentie is hoog, de politiek kijkt kritisch mee, de besluitvorming is complex, en dat is nog niet alles…
 
Benieuwd hoe Arjan Ijdo dat heeft aangepakt? 
Lees het hier
KWD-ACTUEEL
Vast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.

Op 19 april 2016 is alweer de 12e editie van de IPMA Projectmanagement Parade met als thema 'Betere projecten voor een betere wereld: maak jij het verschil?!'. 
Ook wij besteden daar graag aandacht aan, daarom staat ons volgende bulletin volledig in het teken van de Projectmanagement Parade.

Ken je iemand die ons bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/
OVER KWD
KWD Resultaatmanagement
Postbus 761
3430 AT Nieuwegein
info@kwdrm.nl
www.kwdrm.nl
OVER KWD
Wie wij zijn
Kunnen, Willen, Durven
Resultaatmanagement
Onze mensen
KWD Bulletin
Cases
Vacatures
Contact
Gebruik de 'unsubscribe from this list' functie hieronder weergegeven wanneer u deze nieuwsbrief niet meer via uw mailbox wilt ontvangen.