Copy
KWD Bulletin 70  - november 2019   Bekijk dit bulletin in je browser
Naar de klant toe
Intro Dinsdag 12 november 2019 vond in DeFabrique in Utrecht, alweer de 13e editie van de KWD Projectmanagement Vakdag plaats. De opzet was anders dan anders aangezien KWD meebeweegt met de behoefte van de gasten. En daar lees je meer over in dit bulletin. Het motto was: agile zijn is zoveel mogelijk waarde toevoegen en dan pas je dus je houding en gedrag aan, aan de behoeften van je klant. 

In dit bulletin o.a. een terugblik op de Vakdag, een topprestatie van KWD-er Gert-Jan van Rie en de laatste aflevering uit het dagboek van Karel, agile projectmanager. 

We wensen je weer veel leesplezier!
KWD Vakdag 2019
Opnieuw een succes!
 


Ruim 400 relaties van KWD, afkomstig van zo’n 200 organisaties, kwamen naar DeFabrique in Utrecht om getrakteerd te worden op vier inhoudelijke sessies, een keynote en heerlijk eten met muziek én netwerken na afloop. Een korte weergave van de dag vind je hier

Wij kijken terug op een succesvolle dag, leuke gesprekken en enthousiaste reacties! Enkele quotes van deelnemers:
  • "Een jaarlijkse topmogelijkheid om weer bijgepraat te worden en vakgenoten te ontmoeten."
  • "Goed georganiseerde en informatieve vakdag, met ruimte voor netwerken en ruimte voor bezinning."
  • "Toonaangevend! Je moet er bij zijn geweest als projectmanager."
Graag tot volgend jaar, bij de KWD Projectmanagement Vakdag 2020!
KWD Buiten bedrijf
Elbrus expeditie 2019
KWD-er Gert-Jan van Rie trok er ook in 2019 weer op uit om zijn passie uit te oefenen: bergbeklimmen. En dan niet zomaar een berg, maar de hoogste berg van Europa: de Elbrus, één van de ‘7 Summits’. 

Lees hier het verslag van Gert-Jan zijn belevenissen.
KWD Column - John Hermarij
Ga jij naar de klant?
Dit jaar was de KWD Projectmanagement Vakdag anders van opzet. De sprekers c.q. workshopleiders kwamen naar de deelnemers toe, in plaats van dat de deelnemers van zaal naar zaal dwaalden om zo de gewenste spreker te vinden. Wij, de deelnemers, zaten de hele dag in dezelfde zaal. Wat doe jij zelf? Ga jij naar de klant toe of moet die maar naar jou toe komen?

Lees hier verder.
Kennis Willen Delen
Onderzoek naar projectstuurgroepen


Voordat je kennis kunt delen, moet je deze eerst vergaren. KWD-er Jaap Stoppels doet promotieonderzoek aan de Technische Universiteit Delft naar de ideale karakteristieken van stuurgroepleden en naar mitigerende maatregelen als daar niet aan wordt voldaan. Hij is nog op zoek naar ervaringen uit de praktijk. Help je mee aan dit onderzoek of wil je er gewoon meer over lezen? Lees dan hier verder.
Dagboek van een agile transiteur
Uit het dagboek van Karel, IT projectmanager
In deze laatste aflevering uit de serie dagboeken van Karel en Charmaine, blikt Karel terug op 5 jaar agile zijn én doen. Want daar is hij nu wel achter: het is een andere mindset. Agile word je niet zomaar als organisatie, het is een verandertraject.
 
Dit is deel 11 uit de serie agile dagboeken van Karel, IT projectmanager en Charmaine, agile transformateur. Wil je de hele serie lezen, start dan hier. Worstel je zelf met Agile gerelateerde vragen? Mail die dan naar redactie@kwdrm.nl
 
Lees hier verder.
Vakblad Projectmanagement
Nieuwste editie ontvangen?De 8e editie van het Vakblad Projectmanagement viel begin november in de bus bij alle abonnees. Thema’s van deze editie: onzekerheden en risico’s. De eerste zeven edities van het Vakblad Projectmanagement zijn met veel enthousiasme ontvangen en gelezen. Vormgeving en inhoud scoren hoog. Wil je dat het Vakblad ook drie keer per jaar gratis bij jou op de deurmat valt? Vraag hem nu hier aan
 
Bekijk de teaser voor een sneakpeak of lees hier de review van Henny Portman.
Werken bij KWD
WIJ ZOEKEN COLLEGA'S!!!Ik ben Rob Develing, 36 jaar, ik werk als resultaatmanager bij KWD en ben op zoek naar collega’s. Ik realiseer projecten vanuit mijn persoonlijke drive en motivatie. Met mijn team waarde toevoegen voor klanten; daar haal ik voldoening uit. Ik ben bij KWD gaan werken omdat ik veel waarde hecht aan mijn persoonlijke groei en het ontwikkelen van mijn vakmanschap. Ik kan, wil en durf, vandaar KWD. Lees mijn persoonlijke verhaal op werkenbijkwd.nl
 
Wil jij mijn collega worden, beschik jij over een HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring? Neem dan contact met mij op!
KWD-ActueelVast onderdeel in het KWD-Bulletin: KWD-Actueel, met informatie over de nieuwste ontwikkelingen bij KWD Resultaatmanagement.
 
 

Leergang PM Baas©: uniek in projectmanagementland!Wil jij, als leidinggevende van projectmanagement professionals, het succes van projecten in jouw organisatie verbeteren? De KWD leergang PM Baas, helpt je hieraan richting te geven. Samen met leidinggevenden uit andere bedrijven ga je een ontwikkeltraject doorlopen in zeven sessies. 
 
Wil je meer weten of direct inschrijven? Hier vind je meer informatie
 


Ken je iemand die dit bulletin ook wil ontvangen? Stuur deze link door: https://www.kwdrm.nl/kwd-bulletin/ 
CONTACT

KWD Resultaatmanagement | Postbus 761 | 3430 AT Nieuwegein |
info@kwdrm.nl | www.kwdrm.nl | www.werkenbijkwd.nl

 
Copyright © 2019 KWD Resultaatmanagement, Alle rechten voorbehouden 


Je ontvangt dit bulletin, omdat je je hiervoor hebt ingeschreven. 
Desgewenst kun je je profiel wijzigen of je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp