Copy

Pressemeddelelse

28/09/2022

Sønderborg Kommune har fået ny direktør for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed

Byrådet har ansat Willy Feddersen som direktør for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune. En stilling han har været konstitueret i siden maj 2022.
Stillingen som direktør for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune er besat, og det er den nuværende konstituerede direktør, Willy Feddersen, der har fået jobbet. Det er Byrådet, der har ansat den nye direktør for forvaltningsområdet.
 
Kommunaldirektør Tim Hansen er glad for ansættelsen af Willy Feddersen, der er valgt i et stærkt ansøgerfelt.
 
- Vi har fået en ny direktør med en stærk baggrund. Det er et godt match til det område, han skal stå i spidsen for. Willy har stor erfaring, herunder med grøn omstilling samt udvikling af lokalområder. Jeg er overbevist om, at han vil lede forvaltningen i at løse de mange forskellige sager, der ofte kan være komplekse, samt at sikre et godt samarbejde med eksterne parter for at holde fast i den gode udvikling af Sønderborg Kommune, siger han 

Willy Feddersen har været konstitueret som direktør for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed siden maj 2022.
 
- Jeg er enormt stolt over for den opgave, jeg står over for, for jeg har jo allerede mærket, hvor meget aktivitet, der er i hele Sønderborg Kommune. Jeg ser frem til at kaste mig over opgaverne i tæt samarbejde med lokalsamfundet samt hele forvaltningen, så vi på Teknik-, Miljø- og Bæredygtighedsområdet fortsat leverer en kvalificeret og hurtig service til glæde for virksomheder og borgere, siger han. 

Willy Feddersen har tidligere været kommunaldirektør i Haderslev og Middelfart kommuner. Før det var han leder og direktør i Haderslev og Aabenraa kommuner.
Kontaktinformation:

Tim Hansen
Kommunaldirektør
Tlf: 27 90 50 61
 
Willy Feddersen
Direktør for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed
Tlf. 20 13 31 10

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg
Copyright © 2022 Sønderborg Kommune
Website
Facebook
LinkedIn
YouTube


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sønderborg Kommune · Rådhustorvet 10 · Sønderborg 6400 · Denmark