Copy

Pressemeddelelse

23/09/2022

Direktør Carsten Lund stopper i Sønderborg Kommune

Direktør for Børne,- Uddannelse- og Sundhedsforvaltningen, Carsten Lund, ønsker at stoppe i sin stilling, når hans kontrakt i Sønderborg Kommune udløber til årsskiftet. Carsten Lund er også vicekommunaldirektør.
Efter otte år i Sønderborg Kommune har Carsten Lund ønsket at stoppe, når hans kontakt udløber til nytår. Carsten Lund er vicekommunaldirektør og direktør for Børne,- Uddannelse- og Sundhedsforvaltningen i Sønderborg Kommune.
 
Kommunaldirektør Tim Hansen har forståelse for Carsten Lunds beslutning.
 
- Jeg har i otte år haft et meget tæt samarbejde med Carsten. Et samarbejde, jeg har nydt utrolig meget, fordi Carsten har en enorm erfaring og er en god sparringspartner. Carsten er dygtig, og han har sammen med sine chefer og medarbejdere fået løftet hele Børne,- Uddannelse- og Sundhedsforvaltningen. Det gør, at Sønderborg Kommune i dag har gode normeringer i vores daginstitutioner, god trivsel på skoleområdet og Sydjyllands bedste gennemsnitkarakter i afgangseksamen samt et sundhedsområde, der er gearet til fremtiden. Jeg ønsker Carsten al held og lykke fremover, siger han. 

Carsten Lund stopper med udgangen af 2022.
 
- Jeg har været utrolig glad for at være i Sønderborg Kommune, som har givet mig mange spændende og udfordrende opgaver. Men jeg er nået til en skillevej, hvor jeg skulle tage et valg omkring mit arbejdsliv, da kontrakten med Sønderborg Kommune stopper ved udgangen af året. Jeg har derfor valgt at stoppe, mens legen er god. Jeg har siddet i en topledelse i kommunalt regi igennem 22 år, og nu er det tid til at prøve noget andet, siger han. 

Børne,- Uddannelse- og Sundhedsforvaltningen overtages fra den 1. december 2022 af Nicolai Dupont Heidemann, der kommer fra en stilling som direktør for Kultur og Erhverv i Sønderborg Kommune. Han vil i december måned fungere som direktør for begge forvaltninger. Der skal findes en ny direktør for Kultur og Erhverv fra den 1. januar 2023, og processen med at finde en ny direktør for det forvaltningsområde går i gang med det samme.
Kontaktinformation:

Tim Hansen
Kommunaldirektør
Tlf: 27 90 50 61
 
Carsten Lund
Vicekommunaldirektør og direktør for Børne,- Uddannelse- og Sundhedsforvaltningen
Tlf. 27 90 50 03

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg
Copyright © 2022 Sønderborg Kommune
Website
Facebook
LinkedIn
YouTube


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sønderborg Kommune · Rådhustorvet 10 · Sønderborg 6400 · Denmark