Copy
Nieuwsbrief van de VLS, met informatie van vakvereniging en vakbond.
VLS voor muziekdocenten

Nieuwsbrief 2013-7


Beste <<Roepnaam>>,
(Is uw naam hierboven niet goed weergegeven? Update uw gegevens)


Uitnodiging Algemene ledenvergadering

Het bestuur van de VLS nodigt u uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering. In verband met de te reserveren ruimte en de catering verzoeken we u ons uiterlijk 8 juni te laten weten of u de ledenvergadering wenst bij te wonen. Uw bericht ontvangen we graag op info@vls-cmhf.nl

Algemene ledenvergadering VLS
Maandag 17 juni 2013
18.00 - 20.00 uur (inloop met broodjes vanaf 17.30 uur)
Faculteit muziek van de HKU
Mariaplaats 28
Utrecht

Vanaf 24 mei zullen de bijbehorende stukken via de website te downloaden zijn.


Vacature vaststellingscommissie muziek CvE vmbo/havo/vwo

Per 1 augustus 2013 ontstaat in de vaststellingscommissie muziek van het College voor Examens (CvE) een vacature, die op voordracht van de VLS vervuld kan worden. De vaststellingscommissie stelt in opdracht van het CvE de examens vast, die door de constructiegroep van het Cito gemaakt zijn. Uw reactie moet voor 7 juni bij ons binnen zijn. Lees meer...

Examenbesprekingen muziek en kunst(algemeen)

Inmiddels hebben veel examendocenten zich al aangemeld voor de examenbesprekingen muziek en/of kunst(algemeen), maar eenieder die dat nog niet heeft gedaan willen we van harte uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. Belangrijk voor u en uw leerlingen! 

muziek
vmbo-tl/gl
di 21 mei,
13.00-15.00u
meer informatie
muziek
havo
do 30 mei,
12.00-14.00u
meer informatie
muziek
vwo
do 30 mei,
12.00-14.00u
meer informatie
     
KuA
havo
di 21 mei,
15.00-17.30u
meer informatie
KuA
vwo
di 21 mei,
18.00-20.30u
meer informatie

Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Vathorst College, Lovink 6, Amersfoort. Dit is op loopafstand van station Amersfoort Vathorst. Deelname voor VLS-leden is gratis.

Discussieer samen online over nieuwe CAO PO

Over wat jij nodig hebt om onderwijskwaliteit te blijven leveren en hoe dat zou kunnen
Hoe slaan we een brug tussen de wereld in de klas en de wereld op papier? Hoe wordt leeftijdsbewust personeelsbeleid vanzelfsprekend? Hoe organiseren we op een slimme manier meer handen in de klas? Lees verder en meld je aan voor de discussie.
 

Collectieve verzekering via VLS bij OHRA

Bij OHRA-verzekeringen kunt u als VLS-lid al jaren gebruikmaken van aantrekkelijke collectiviteitskorting. Om het u gemakkelijk te maken vind u in deze flyer nog eens alle informatie op een rijtje. Of lees de tekst op de site.
 

 

fvov.nl
Geef de VO-Raad rood!

Afgelopen woensdag kreeg de VO-raad een mega-grote rode kaart van de gezamenlijke onderwijsbonden. “Met deze prikactie willen we laten zien dat de werkgevers onze cao-voorstellen serieus moeten nemen”, zeggen de bonden. Tegelijkertijd is de actiesite de lucht in gegaan, waarmee onderwijspersoneel de VO-raad een digitale rode kaart kan sturen.
Stuur zelf via de actiesite een rode kaart! Stuur tegelijk een groene kaart aan jouw bestuur of directie, want die zijn lid van de VO-raad en zijn het lang niet allemaal eens met het optreden van hun onderhandelaars.

_Heeft u opmerkingen of wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Stuur uw e-mail naar: nieuwsbrief@vls-cmhf .nl
Email Marketing Powered by Mailchimp