Copy

Mozilla Firefox OS...


Firefox dat eventjes met een nieuw besturingssysteem voor mobiles komt aanzetten? Waar kwam dat ineens vandaan? 

We hebben het uitgezocht: Firefox OS is op dit moment enkel interessant voor ontwikkelaars en fabrikanten maar halverwege dit jaar zou er een consumentenversie moeten zijn. We zijn benieuwd of het een waardig alternatief kan worden tegen de gevestigde waarden. Firefox heeft door de jaren heen een zeer trouwe horde vrijheidsstrijders gekweekt, hetgeen misschien wel de doorbraak zou kunnen forceren.

Het nieuwe OS gebruikt een Linux kernel (net zoals Android van Google) en recent is er een nieuwe versie van de Simulator gelanceerd.
Heel beloftevol! We houden het in het oog voor u.

Lees meer over Firefox OS...


Iedereen Flandrien!


We hebben vandaag een schitterende Android en iOS App gelanceerd: ontdek het Brugse Ommeland en de Leiestreek en hun rijke Flandriengeschiedenis op een verrassende wijze met de gratis fietsapp Iedereen Flandrien!

Samen met onze partner in crime Sien hebben we zes fietsroutes uitgewerkt die die fietstroeven van het Brugse Ommeland en de Leiestreek op een nieuwe manier in de kijker zetten.

De zes fietslussen belichten elk een aspect uit het leven van de Flandrien en de wielercultuur, doorspekt met leuke anekdotes en fotomateriaal: training en voeding, outfit, rennersgeld, koersfiets, tragiek en triomf en de eerste Flandriens.

Het project is in onze habitat opgezet: opensource zoals het moet... Contacteer ons als je je eigen fietsroute wenst op te zetten!

Naar de Iedereen Flandrien website...

Software voor Syndici...


De taken van een syndicus worden stelselmatig meer en meer geprofessionaliseerd. Het recente K.B. over de boekhoudkundige verplichtingen van een V.M.E. is zeker niet de eindfase. Professionele syndici worden dan ook meer en meer geconfronteerd met de vele aspecten van het technisch beheer van de gemeenschappelijke delen van een V.M.E.

Daarbij is zo mogelijk nog belangrijker de opvolging en de systematische communicatie naar de mede-eigenaars en de Raad Van mede-eigendom. Automatisering, elektronische communicatie en mobiele applicaties (via tablets, smartphones) zullen onontbeerlijk worden om de Syndicus te ondersteunen in deze activiteiten. Zo kan een te groot spanningsveld tussen Syndici en mede-eigenaars vermeden worden. Dit natuurlijk zonder de financiële marges van de Syndicus negatief te beïnvloeden.

Contacteer ons als u meer wenst te weten...

Mobiles at Work!

En nog maar een Android App gelanceerd: Mobiles at Work is de professionele tijdsregistratie en geotracking voor mobiele werknemers en ploegen met de mogelijkheid voor het aanmaken van multimediarapporten.

Alle data is gecentraliseerd in een webportaal dat toegankelijk is voor de verantwoordelijken in uw bedrijf/organisatie. En natuurlijk op maat aanpasbaar naar uw bedrijfsnoden.
Probeer maar eens uit.

Lees meer over Mobiles At Work...
D
irect naar Google Play
+1
Share
Like
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2013 fks - uw ideeën in software, alle rechten voorbehouden.
fks bvba | schampbergstraat 32 | 3511 hasselt-kuringen
tel +32 11 214 911 | fax +32 11 220 419 | info@fks.be