Copy

di 22 & do 24 oktober: training OpenOffice

Op vraag van velen organiseren we op dinsdag 22 en donderdag 24 oktober een training van het populaire open source alternatief voor Microsoft Office: OpenOffice 4.0, de Nederlandstalige versie.

Programma dinsdag 22 oktober:
Writer: tekstverwerker
Uitgebreide cursus als je de basisbeginselen van bijvoorbeeld Word onder de knie hebt en naar Writer wenst over te stappen of als je pas bent overgestapt.

Programma donderdag 24 oktober:
Calc: rekenblad
Impress: presentatie
Uitgebreide cursus als je basisbeginselen van bijvoorbeeld Excel onder de knie hebt.
Korte introductie voor Impress (alternatief voor Powerpoint)

Prijs: € 250,00 zbtw per dag en per cursist.
Inschrijven gebeurt door een e-mail te sturen naar info@fks.be met vermelding van de na(a)m(en) van de curist(en) en de respectievelijke training die ze wensen te volgen.
Je ontvangt een factuur na de training.
Annuleren kan nog tot 20 oktober, daarna is het volledige bedrag te betalen, ook als je niet opdaagt. Je kan echter altijd wisselen met een collega.
Indien er niet voldoende inschrijvingen zijn verwittigen we je ten laatste 21 oktober per e-mail.

Locatie: Hasselt
Let op: er is géén syllabus inbegrepen; we wijzen je de weg naar de goede naslagwerken.

Nathalie Aendekerk, onze enthousiaste trainer zal je begeleiden en jullie vragen proberen te beantwoorden.
 

Digisign: digitale schermen aansturen


Digitale schermen heb je in alle maten en gewichten. Groot, klein, plat, dik, schreeuwerig, flat design, plooibaar, noem maar op... En je ziet er alsmaar bijkomen. Maar wat heb je aan een mooi scherm als je niet de inhoud erop kan beheren? Niets, nada.
Daarom hebben we Digisign ontwikkeld: een beheersysteem voor het aansturen van 1 tot honderden schermen. Waarop je eigenlijk alles kan laten zien wat je maar wil: video, presentaties, vergaderzaalbezetting, welkomstboodschappen, webpagina's, youtube film, enzovoort. Je kan bepalen wanneer en op welk scherm iets wordt getoond. Kwestie om de nachtraven onder ons iets anders te vertellen dan de normale consument.

Je kan de software benaderen via een gewone browser zodat je van eender waar aan de slag kan. Voorlopig sturen we enkel de klassieke digitale schermen aan maar binnenkort lanceren we ook een player voor een keur aan tablets. 

Bel ons als we je blij kunnen maken met een geweldige demo. Dan verklappen we je ook de prijs.

Mobiles at Work!

En nog maar een Android App gelanceerd: Mobiles at Work is de professionele tijdsregistratie en geotracking voor mobiele werknemers en ploegen met de mogelijkheid voor het aanmaken van multimediarapporten.

Alle data is gecentraliseerd in een webportaal dat toegankelijk is voor de verantwoordelijken in uw bedrijf/organisatie. En natuurlijk op maat aanpasbaar naar uw bedrijfsnoden.
Probeer maar eens uit.

Lees meer over Mobiles At Work...
D
irect naar Google Play
+1
Share
Like
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2013 fks - uw ideeën in software, alle rechten voorbehouden.
fks bvba | schampbergstraat 32 | 3511 hasselt-kuringen
tel +32 11 214 911 | fax +32 11 220 419 | info@fks.be