Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief als donateur.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nummer 23

voor donateurs van de Stichting Friese Tjottervloot


Maquette nieuw pand op Boot Holland

De Stichting Friese Tjottervloot staat weer met een stand op de watersportbeurs Boot Holland in Leeuwarden, van 6 tot en met 11 februari. De tjotter Wink is daar in volle glorie te bewonderen. Maar dat is nog niet alles: de maquette van ons nieuwe onderkomen nemen we mee naar de beurs.
Wil je het laatste nieuws weten over ons nieuwe zeilcentrum met de Watersportvereniging Heeg, wil je weten in welke staat de tjotters verkeren en wil je weten wat onze plannen voor 2015 zijn, bezoek dan onze stand 5020 in de Friezenhal op Boot Holland! 
Ons doel is om nog meer mensen te binden aan de tjottervloot. De steun van donateurs is van groot belang voor de tjotters. Neem vrienden en bekenden mee naar de beurs: hoe meer donateurs, hoe beter het is voor de tjotters. 
Scherp in de lak

Ook op de Hiswa

Is Leeuwarden toch net even te ver voor een bezoek aan onze stand, dan hopen we je van harte te ontmoeten op de Hiswa in de RAI Amsterdam. Van 11 tot en met 15 maart zijn we ook daar aanwezig met de maquette en de Wink. 
De organisatie van de Hiswa Amsterdam Boat Show heeft er alles aan gedaan om het paviljoen met traditionele schepen uitgebreider te laten zijn dan vorig jaar. Genoeg te zien dus.
Bezoek je ons liever op de Hiswa, houd dan nu al vast een dag vrij tussen 11 en 15 maart. Op de Hiswa hebben we eveneens een mooie beursaanbieding voor nieuwe donateurs.
Nieuwe zeilen

Houd 13 juni vrij

Op 13 juni hebben we iets te vieren. Wat, dat vertellen we nog niet. Het wordt een dag waarop tjotterliefhebbers, oud-instructeur en vele anderen weer even kunnen bijpraten. Maar dat is lang niet alles! Houd 13 juni vrij en ontdek later wat de relatie is met de zeiltassen op de foto.
Copyright © 2015 Stichting Friese Tjottervloot
All rights reserved.