Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief als donateur of belangstellende.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nummer 31

voor donateurs en belangstellenden van de Stichting Friese Tjottervloot


Help mee verhuizen en opruimen

Kruis van Heeg 2.0


Zaterdag 31 oktober maken we alle schepen weer klaar voor de winter en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. We verzamelen tussen 8.30 uur en 9.00 uur bij het nieuwe watersportcentrum: Pharshoeke 101, 8621 CW Heeg. 
We hebben inmiddels een kast gebouwd waar voor elk schip genoeg ruimte is om de zeilen, vallen, lijnen en inventaris in op te bergen. Daarnaast moeten alle rondhouten en zwaarden in de werkplaats komen te liggen.
Het onttakelen van de tjotters is maar een gedeelte van wat we zaterdag willen doen. Op onze oude locatie liggen nog behoorlijk wat spullen die we zaterdag 31 oktober willen verhuizen naar het nieuwe centrum, zodat we aan het eind van de dag echt verhuisd zijn!
Heb je tijd en zin om mee te helpen, meld je dan even bij Rob van Roessel.

Alle vrijwilligers

Vrijwilligers: dank jullie wel!

Op 9 oktober organiseerden de WSH en SFT voor alle vrijwillige bouwers en hun partners een barbecue als minimale dank voor hun enorme prestatie. Duizenden uren hebben alle vrijwilligers al besteed aan het bouwen met als resultaat een geweldig mooi watersportcentrum aan de rand van het Heegermeer. De buitenkant is zo goed als af, nu is het zaak alles binnen netjes af te werken.
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar alleen dankzij de inzet van alle vrijwilligers staat er nu een watersportcentrum. Zonder hun inzet hadden we nu niet dit prachtige onderkomen voor de WSH en SFT gehad. 

Open dag

Open dag

Op 10 oktober hebben we de deuren van het nieuwe pand open gezet voor het grote publiek. De bouw was ver genoeg gevorderd en met trots hebben we vele sponsoren, Heegemers en andere belangstellenden het pand kunnen laten zien. En natuurlijk was iedereen verbaasd over het nu al mooie resultaat.
Het was prachtig weer en op het meer organiseerde de WSH voor de IFKS de afsluitende zeilwedstrijden. Vanaf het terras heb je dan een schitterend uitzicht en daar was het dan ook een drukte van belang.
We bedanken iedereen die geweest is afgelopen 10 oktober. Kon je helaas niet komen, volgend jaar is de officiële opening!
Copyright © 2015 Stichting Friese Tjottervloot
All rights reserved.