Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief als donateur of belangstellende.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nummer 38

voor donateurs en belangstellenden van de Stichting Friese Tjottervloot
 

Doe mee aan het Kruis van Heeg

zeilcursus in tjotters

Schrijf je nu in voor het Kruis van Heeg op zaterdag 27 augustus aanstaande. Het wordt prachtig zeilweer, zo luidt de voorspelling. Pak je kans en ga heerlijk twee wedstrijden zeilen op één dag. Wij stellen de tjotters gratis ter beschikking voor varend donateurs. Het inschrijfgeld moet je wel zelf betalen.
Vrijdagavond om 19.30 is het palaver, zaterdag vanaf 9.00 uur de eerste start. Meld je voor vrijdag aan via het inschrijfformulier!

Zwerfkamp tjotters 2016


Voor het eerst in 20 jaar weer zwerfkamp

Van 15 tot en met 18 augustus konden we voor het eerst sinds zeker 20 jaar weer een zwerfkamp organiseren. Zes deelnemers, twee tjotters, de boeier Ludana als moederschip en 3 begeleiders gingen met prachtig weer op pad door Friesland. De zwervers zijn tot Grou gekomen en hebben het fantastisch gehad. Lees meer over hun tocht op onze Facebook pagina. Daar staan ook vele foto's van het kamp. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nieuwe zeilen voor de hele vloot


Tjotters succesvol tijdens 40ste reünie

Het eskader tjotters onder aanvoering van eskadercommandant Gerrit-Jan de Vos won de tweede prijs tijdens de 40ste Regionale Friese Reünie in Heeg. Admiraal Rob van Roessel vond alleen het eskader kajuitschouwen beter. 
De reünie werd voor het eerst gehouden bij ons nieuwe Sylhûs. Weer een geslaagd weekend met op zondag iets te veel wind helaas. Bezoek voor meer foto's onze Facebook pagina.
Copyright © 2016 Stichting Friese Tjottervloot
All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geïnteresseerd bent in de Stichting Friese Tjottervloot

Onze gegevens zijn:
info@friesetjottervloot.nl, www.friesetjottervloot.nl
www.facebook.com/friesetjottervloot
IBAN-rekeningnummer: NL93ABNA0441570240
Email Marketing Powered by Mailchimp