Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief als donateur of belangstellende.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nummer 42

voor donateurs en belangstellenden van de Stichting Friese Tjottervloot

Geef je nu op voor de zeilcursussen en/of het zwerfkamp


 
Ook dit jaar organiseren we twee zeilcursusweekenden en een zwerfkamp. De cursusweekenden vinden plaats van 16 tot en met 18 juni en van 7 tot en met 9 juli. Het zwerfkamp is van 22 tot en met 28 juli. 
Tijdens de zeilcursussen leer je beter zeilen in een tjotter. De bekende uitspraak 'Wanneer je in een tjotter kunt zeilen, dan kun je in elke boot zeilen' geldt nog steeds. In een tjotter leer je het echte zeilen! De cursusweekenden beginnen vrijdagavond en na het opzetten van je tent, gaan we meteen het water op. Zaterdag en zondag oefen je die onderdelen van het zeilen, waar jij nog beter in kunt worden. Ontbijten, lunchen en dineren doen we in It Sylhûs, het watersportcentrum van de tjottervloot.
Heb je de smaak van het tjotterzeilen goed te pakken, ga dan een week op tjottersafari door Friesland. Geniet onder leiding van ervaren zeilers van de tocht door de mooiste watersportprovincie van ons land. Zeil over meren, door vaarten en kanaaltjes en bedien zelf bruggen onderweg. Je bagage, tenten en eten en drinken nemen we mee in een volgschip. Dit jaar gaat de boeier Pleuntje mee als moederschip.
Schrijf je nu in en ontdek samen met leeftijdgenoten de lol van het zeilen in tjotters. Je kunt je opgeven via het opgaveformulier. Hier kun je aankruisen aan welke activiteiten je wilt deelnemen.
Copyright © 2017 Stichting Friese Tjottervloot
All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geïnteresseerd bent in de Stichting Friese Tjottervloot

Onze gegevens zijn:
info@friesetjottervloot.nl, www.friesetjottervloot.nl
www.facebook.com/friesetjottervloot
IBAN-rekeningnummer: NL93ABNA0441570240
Email Marketing Powered by Mailchimp