Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief als donateur of belangstellende.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nummer 37

voor donateurs en belangstellenden van de Stichting Friese Tjottervloot
 

Eerste jeugdzeilcursus groot succes!

zeilcursus in tjotters

De eerste zeilcursus voor jeugd in tjotters hebben we gehouden op 10, 11 en 12 juni. De deelnemers hebben een prachtig weekend gehad, ook al stond er zondag niet veel wind. Maar een lesje bomen hoort ook in het programma en daar was deze dag uitstekend geschikt voor.
De tweede jeugdzeilcursus is van 24 juni vrijdagavond 20.00 uur tot en met zondagmiddag 26 juni om een uur of 16.00. Wil je nog meedoen, geef je dan nu op bij Rob van Roessel: 06 51270118 of stuur een e-mail naar info@friesetjottervloot.nl. De kosten voor één instructieweekend zijn  €105 per persoon. Kijk hier voor foto's van de zeilcursussen dit jaar en voorgaande jaren.


Doe mee aan de 40ste Regionale Friese Reünie

Het eerste weekend van augustus, op za 6 en zo 7, organiseert het comité Regionale Friese Reünie voor de 40ste keer dit mooie evenement. Een lustrum! en wat zou het mooi wanneer we dan met 10 tjotters en het Friese jacht mee kunnen doen! Wij stellen de tjotters gratis ter beschikking aan alle varend donateurs en aan alle deelnemers aan de jeugdzeilcursus. Het wedstrijdgeld is voor eigen rekening. Doe mee en meld je aan bij Gerrit-Jan de Vos: penningmeester@friesetjottervloot.nl. Zie ook: www.friesereunie.nl.
Nieuwe zeilen voor de hele vlootZwerfkamp 13 tot en met 19 augustus

Voor het eerst sinds jaren kunnen deelnemers weer een week lang op pad met tjotters door heel Friesland. Het zeil-zwerfkamp start op zaterdag 13 augustus en eindigt op vrijdag 19 augustus. Met tjotters, tenten, kookgerei en een bijboot voor de bagage zwerven we door Friesland en ontdekken we de mooiste plekken met onze traditionele tjotters. De kosten voor deze zeil-zwerfweek zijn €290,- per persoon. Meld je voor 1 augustus aan op info@friesetjottervloot.nl.
Copyright © 2016 Stichting Friese Tjottervloot
All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geïnteresseerd bent in de Stichting Friese Tjottervloot

Onze gegevens zijn:
info@friesetjottervloot.nl, www.friesetjottervloot.nl
www.facebook.com/friesetjottervloot
IBAN-rekeningnummer: NL93ABNA0441570240
Email Marketing Powered by Mailchimp